Grudi rastu uz pomoć hipnoze?!

Grudi rastu uz pomoć hipnoze?!

Grudi rastu uz pomoć hipnoze?!
  • Objavljeno: Utorak, 13.10.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Britanski hipnotizer tvrdi da može pomoći ženama koje imaju male grudi. Kaže da pomoću hipnoze može uvjeriti žene da misle da imaju veće grudi.

Hipnotizer David Knight posljednjih dana uveseljava britansku javnost tvrdnjama da je upravo on pravo rješenje za sve žene koje su nezadovoljne veličinom svojih grudi. Kaže da je dosad bio uspješan u 85 posto slučajeva.

David je izdao CD koji navodno pomaže ženama da ih uvjeri da imaju veće grudi. 'Vaše grudi rastu. Vaše grudi polako bivaju sve veće i veće', može se čuti na CD-u.

Britanski hipnotizer toliko je uvjeren u uspješnost svoje tehnike da nudi povrat novca nezadovoljnim ženama. 'Grudi rastu uz pomoć uma. Dakle, um ih može i povećati. To je činjenica', tvrdi David Knight.

Iako ima onih koji ga podržavaju, dio javnosti ipak smatra da je riječ o gluposti. U nedavnom BBC-jevom televizijskom showu iznijeli su niz kritika na račun Davida Knighta te su ukazali na problem da se danas svatko može svati hipnoterapeutom.

No, Knight se ne predaje lako. 'Prije nego su me osudili, mogli su barem isprobati moje tehnike da vide djeluju li', zaključio je hipnotizer.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti