Hidratacija? Jana tijelu, Dove koži.

Hidratacija? Jana tijelu, Dove koži.

Hidratacija? Jana tijelu, Dove koži.
  • Objavljeno: Petak, 26.02.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Zdrava koža je lijepa koža. Da bi imali lijepu, sjajnu i zdravu kožu, uz adekvatnu njegu izvana potrebno je voditi brigu i o njezi iznutra.

Bez vode koža gubi napetost i elastičnost, postaje naborana, suha i ispucala, a osim što gubi sjaj i njene funkcije su oslabljene. Dehidraciji kože, osim nedovoljnog unosa vode, pogoduje i boravak u grijanim prostorijama, klimatski uređaji, štetan utjecaj okoliša, ali i svakodnevni stres. Svim tim utjecajima posebno smo izloženi zimi kada je naša koža osjetljivija i kada joj je potrebna dodatna njega.

Koži ćemo vratiti zdravlje, sjaj i ljepotu ukoliko joj, za početak, osiguramo dovoljnu količinu vode koja je toliko potrebna našem tijelu. Unosom preporučene 1,5L prirodne izvorske vode Jana tijekom dana, možemo spriječiti dehidraciju tijela i osigurati optimalnu količinu vode potrebnu za hidrataciju kože.

Sljedeći korak za njegovanu kožu je hidratacija izvana. Zato je Jana, kao izvor ljepote iznutra, idealna u kombinaciji s Dove gelom za tuširanje koji sadrži ¼ hidratantne kreme.

Ono što možemo svakodnevno učiniti za hidrataciju kože, postiže se jednostavnim koracima: Jana tijelu, Dove koži!


Vitashop
Najčitanije zanimljivosti