Hrana koju uvijek trebate jesti zajedno
Uparivanje određenih namirnica pospješuje nutritivnu kvalitetu svake. Stručnjaci ovo zovu sinergija hrane. Donosimo vam savjete stručnjaka u uparivanju koji će vam pomoći da svoju zdravu prehranu učinite još zdravijom.
Špinat i limun
Špinat, koji sadrži značajnu količinu željeza, je još zdraviji ako ga pripremite s limunovim sokom koji pospješuje apsorpciju željeza.
Jeste li znali da mediteranska prehrana sprječava moždani udar?
Rajčice i maslinovo ulje
Antioksidansi likopen i karotenoid, koje pronalazimo u rajčici, se odlično slažu s zdravim mastima iz maslinovog ulja. Ova kombinacija će regulirati razinu kolesterola, krvnog tlaka i usporiti širenje raka.
Riba i curry prah
Kada se riba pomiješa s curryem, tada se zdrave omega 3 masne kiseline miješaju s antioksidacijskim svojstvima currya i smanjuju rizik od nastanka raka.
Različite vrste bobica
Sve vrste bobičastog voća imaju odlične prednosti za zdravlje, a kada spojite više vrsta, uživat ćete u pravoj nutritivnoj poslastici.
-
Ozempic Razočaravajuća stvarnost o tome što se događa s tijelom godinu dana nakon uzimanja Ozempica
-
čarape Nosite čarape dok spavate? Možda niste toliko ludi
-
Sajmovi hrane i zdravog življenja Sajmovi hrane i zdravog življenja - vaš put do duhovne ravnoteže
-
AI Novi AI alat predviđa vašu biološku dob iz selfija
-
siva mrena Siva mrena vam magli pogled? Operacija traje 10 minuta, bez liste čekanja
-
Recept dana
Kolač od čokolade s narančom
2 h12345 -
Recept tjedna
Juneći gulaš s krumpirom
1 h12345 -
Recept mjeseca
Tjestenina s brokulom
30 min12345
