Humanitarna akcija "Korak u život"

Humanitarna akcija "Korak u život"

Humanitarna akcija "Korak u život"
  • Objavljeno: Utorak, 23.11.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Svakim Vašim lajkom Facebook stranice Korak u život, sponzori humanitarne akcije Korak u život doniraju 1 kunu u Vaš ime!

Humanitarna akcija "Korak u život" pokrenuta je s ciljem osiguravanja stipendija mladim ljudima koji nakon stjecanja punoljetnosti izlaze iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji, a žele se fakultetski obrazovati. U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, od kojih velik broj njih ima želju, ali ne i mogućnost, za studiranjem. Postoje slučajevi gdje namjerno padaju četvrti razred jer ih je strah kako dalje. Zajedno s vama želimo im dati šansu.

Do sada smo uspješno zbrinuli dvije generacije brucoša iz domova i udomiteljskih obitelji, a sada trebamo vašu pomoć kako bi zbrinuli i treću.

Akciju „Korak u život" organizira Rotary Klub Zagreb Kaptol. Akciju su svojim aktivnim sudjelovanjem podržavala i mnoga poznata imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture: Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić i Ištvan Varga. dijabetes

Finale ovogodišnje akcije je koncert svjetski poznatog baritona Lea Nuccija u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 14. prosinca 2010., s početkom u 20.00 sati, uz izravni prijenos na HRT-u.

Budite i vi dio mreže podrške!

Žiro račun akcije „Korak u život": Zagrebačka banka d.d. 2360000-1102052855

Humanitarni telefon: 060 9009
Cijena poziva: 5 kuna + PDV

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti