Importanne Hotels & Resort ponovno među najbojim hrvatskim hotelima

Importanne Hotels & Resort ponovno među najbojim hrvatskim hotelima

Importanne Hotels & Resort ponovno među najbojim hrvatskim hotelima
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.10.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Poznati dubrovački hoteli Royal Princess 5* i Neptun 4* iz hotelske grupe Importanne Hotels & Resort su na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma 2018. osvojili visoka odličja plasiravši se u top tri pozicije unutar kategorije hotela s pet i četiri zvjezdice.

Dani hrvatskog turizma (DHT) najveći je poslovno strukovni skup turističke industrije u Hrvatskoj koji okuplja eminentne stručnjake i dodjeljuje priznanja najboljim destinacijama, hotelima, marinama, turističkim djelatnicima, te ostalim sudionicima u hrvatskom turizmu s ciljem poticanja unaprijeđenja kvalitete turističkih proizvoda i usluga, te podizanjem konkurentnosti turističkog sektora. Ovogodišnja svečanost održala se na Hvaru koji obilježava 150 godina turizma, a u bogatom programskom dijelu sudjelovali su i predstavnici grupe Importanne Hotels & Resort, Tomislav Zovko, generalni direktor te Romana Antunović, direktorica prodaje.

„Posebna je čast dobiti ovo hvalevrijedno priznanje struke za kontinuirani rast kvalitete u Importanne Hotels & Resort. Cilj nam je kontinuirano ulagati u vrhunsku uslugu i ponudu za naše goste u prekrasnom Dubrovniku. Nastavljamo uspješan niz ulaganja u proširenje ponude i održanju prepoznatljive i vrhunske kvalitete naših hotela. Ove nagrade su potvrda svakodnevnog zajedničkog truda i timskog rada svih naših zaposlenika, u želji da našim gostima pružimo vrhunsku uslugu i doživljaj“, izjavio je Tomislav Zovko, povodom ovog velikog priznanja struke.

Kvalitetu prepoznao i Tripadvisor

Ovo je druga godina zaredom kako su dubrovački hoteli Royal Princess 5* i hotel Neptun 4* osvojili odličja na Danima turizma. Prošle godine su na istoj manifestaciji osvojili visok plasman u istoj kategoriji najboljih hotela s četiri i pet zvjezdica.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti