Kako eliminirati negativnu energiju?

Kako eliminirati negativnu energiju?

Kako eliminirati negativnu energiju?
  • Objavljeno: Utorak, 22.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Fokusirajte se

Ako ste usredotočeni na duhovnost, odmah ćete osjetiti, negativnu energiju i diskretno se maknuti. Ako ste prizemni, obratite pozornost na fizičke simptome poput mučnine ili nelagode koju osjećate u nekom prostoru ili u blizini neke osobe. Takve prostore i osobe treba izbjegavati što je više moguće jer crpe energiju i pune vas negativnošću.

Ne pružajte otpor

Na taj način ćete oslabjeti i privući točno ono što ne želite. Ako se u nečijoj prisutnosti osjećate nelagodno i niste u mogućnosti izbjeći tu osobu, zamišljajte svoje tijelo jasno i prozirno poput čistog stakla ili vode. Na taj način, negativna energija se neće zadržavati nego će samo proći kroz vas.

Istražite 15 snažnih uvjerenja koja će vas osloboditi od negativnosti!

Posjedujete svoj osobni prostor

Svi imamo energetsku auru koja okružuje naše tijelo. Ako ne posjedujemo taj osobni prostor, postat ćemo osjetljivi na vanjsku energiju koja ulazi u njega. Postanite svjesni granica svoje aure koja se obično nalazi za dužinu vaših ruku oko cijelog tijela.

Očistite energiju

Boja zlata ima visoku vibraciju koja je korisna za brisanje vanjske energije. Zamislite zlatni snop svjetlosti iznad glave. Omogućite da čista energija zlata prođe kroz vašu auru i osvježi vas.

Povratite energiju

Stvorite sliku jasnog zlatnog sunca nekoliko metara iznad glave i pustite da bude magnet, privlačeći svu pozitivnu energiju natrag u auru. Pustite da ta energija uđe u tijelo kroz vrh aure, oslobađajući je u svoj osobni prostor.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti