Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kako razveseliti sebe i svoje najmilije?

Kako razveseliti sebe i svoje najmilije?

 Kako razveseliti sebe i svoje najmilije?
  • Objavljeno: Utorak, 02.12.2014.
  • Broj pregleda: 38
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Stigao nam je prosinac, mjesec darivanja i blagdanskog veselja. Gradskim trgovima i ulicama zasjale su šarene lampice,a iz šarenih izloga vire stotine primamljivih i lijepo aranžiranih poklona.

Obično je to znak pažnje i prigodan dar, no ponekad nas najviše razveseli poklon koji je draga osoba sama osmislila, izradila i posvetila samo nama. U njega je ugrađeno puno osjećaja i ljubavi, i često odražava način na koji nas ta osoba doživljava. Takav dar je jedinstven, ima posebnu vrijednost i nije ga moguće nigdje kupiti. 

Ako Vas veseli kad se možete kreativno izraziti i malim stvarima dati svoju osobnost, nastojite živjeti u skladu s prirodom i rado biste unaprijedili svoje zdravlje i ljepotu, "Viola" vas poziva u svijet aromaterapije i vrhunske prirodne kozmetike!

Uložite u svoju edukaciju, a onda darujte sebi i svojim najmilijima zdravlje, ljepotu i veselje! Poigrajte se oblicima, bojama i mirisima, upotrijebite maštu i složite svom partneru, bračnom drugu ili cijeloj obitelji jedinstvene 100% prirodne kozmetičke proizvode prema njihovim potrebama, karakteru i osobnosti! 
Lijepo ih upakirajte i imate jedinstven i vrijedan božićni poklon za svoje najmilije! 

Do 31.12. 2014.g. u "Violi" možete odraditi bilo koju od ponuđenih radionica prirodne kozmetike uz božićni popust od 20% na redovnu cijenu. 

Ako ste zainteresirani, iskoristite ovu priliku! Otiđite na www.aromaterapijaviola.com i saznajte sve što vas zanima o pojedinim radionicama. Izaberite radionicu po želji i javite se na mail katica.wolf@aromaterapijaviola.com kako bismo dogovorili termin za druženje.

Ako živite izvan Zagreba, ili iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći, "Viola" vam pruža mogućnost da odradite bilo koju od 7 ponuđenih radionica prirodne aroma kozmetike preko Skypa!

Od sada radionicama možete prisustvovati iz svog doma, u papučama i trenirci opušteni u svom omiljenom naslonjaču, ma gdje bili! Ne trebate trošiti vrijeme na putovanja i plaćati skupe karte, niti razmišljati da li je baš danas rodbina u mogućnosti da vas primi.

Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno nazovite na broj 091 1801592.

Katica Wolf, Aromaterapija Viola

Komentari

Najčitanije zanimljivosti