Kako razveseliti sebe i svoje najmilije?

Kako razveseliti sebe i svoje najmilije?

Kako razveseliti sebe i svoje najmilije?
  • Objavljeno: Utorak, 02.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Stigao nam je prosinac, mjesec darivanja i blagdanskog veselja. Gradskim trgovima i ulicama zasjale su šarene lampice,a iz šarenih izloga vire stotine primamljivih i lijepo aranžiranih poklona.

Obično je to znak pažnje i prigodan dar, no ponekad nas najviše razveseli poklon koji je draga osoba sama osmislila, izradila i posvetila samo nama. U njega je ugrađeno puno osjećaja i ljubavi, i često odražava način na koji nas ta osoba doživljava. Takav dar je jedinstven, ima posebnu vrijednost i nije ga moguće nigdje kupiti.

Ako Vas veseli kad se možete kreativno izraziti i malim stvarima dati svoju osobnost, nastojite živjeti u skladu s prirodom i rado biste unaprijedili svoje zdravlje i ljepotu, "Viola" vas poziva u svijet aromaterapije i vrhunske prirodne kozmetike!

Uložite u svoju edukaciju, a onda darujte sebi i svojim najmilijima zdravlje, ljepotu i veselje! Poigrajte se oblicima, bojama i mirisima, upotrijebite maštu i složite svom partneru, bračnom drugu ili cijeloj obitelji jedinstvene 100% prirodne kozmetičke proizvode prema njihovim potrebama, karakteru i osobnosti!
Lijepo ih upakirajte i imate jedinstven i vrijedan božićni poklon za svoje najmilije!

Do 31.12. 2014.g. u "Violi" možete odraditi bilo koju od ponuđenih radionica prirodne kozmetike uz božićni popust od 20% na redovnu cijenu.

Ako ste zainteresirani, iskoristite ovu priliku! Otiđite na www.aromaterapijaviola.com i saznajte sve što vas zanima o pojedinim radionicama. Izaberite radionicu po želji i javite se na mail katica.wolf@aromaterapijaviola.com kako bismo dogovorili termin za druženje.

Ako živite izvan Zagreba, ili iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći, "Viola" vam pruža mogućnost da odradite bilo koju od 7 ponuđenih radionica prirodne aroma kozmetike preko Skypa!

Od sada radionicama možete prisustvovati iz svog doma, u papučama i trenirci opušteni u svom omiljenom naslonjaču, ma gdje bili! Ne trebate trošiti vrijeme na putovanja i plaćati skupe karte, niti razmišljati da li je baš danas rodbina u mogućnosti da vas primi.

Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno nazovite na broj 091 1801592.

Katica Wolf, Aromaterapija Viola

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti