Kako WC papir može spasiti život?

Kako WC papir može spasiti život?

Kako WC papir može spasiti život?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 09.03.2020.
  • Broj pregleda: 623
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Promo

Kategorija: Zanimljivosti

Jednostavna intervencija na pakiranju može spasiti živote. Violeta kao kompanija i odgovoran član zajednice u kojoj posluje, provodi više različitih društveno odgovornih inicijativa.

Ovog puta u suradnji s Nacionalnim programom ranog otkrivanja raka debelog crijeva, dm drogerijama i reklamnom agencijom Saatchi, Violeta svojim novim hrabrim proizvodom podiže svijest javnosti o simptomima raka debelog crijeva. Prevencija i rano otkrivanje karcinoma debelog crijeva su ključni, a ovo izdanje toaletnog papira podsjeća potrošače da se samo-kontroliraju i vode računa o vlastitom zdravlju.

Limitirana edicija toaletnog papira dostupna je ekskluzivno u dm drogerijama u Hrvatskoj, a sadrži i poster koji dodatno podiže svijest o važnosti uočavanja problema na vrijeme. Ako se rak debelog crijeva otkrije na vrijeme, može biti izlječiv u više od 90% slučajeva.

Svojim sveukupnim djelovanjem Violeta kao kompanije nastoji biti društveno odgovorna i spremna da svojim poslovanjem, odnosom prema zajednici i kupcima bude primjer svima. Ovaj put su stavili naglasak na važnost promoviranja zdravlja i njegovog održavanja.

Najčitanije zanimljivosti