Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kaskadno fermentirani prirodni koncentrati za zdraviji život!

Kaskadno fermentirani prirodni koncentrati za zdraviji život!

Kaskadno fermentirani prirodni koncentrati za zdraviji  život!
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.03.2016.
  • Broj pregleda: 231
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kaskadno fermentirani prirodni koncentrati za zdraviji  život!

U Zagrebu predstavljen Regulatpro® Bio - 100% prirodan, organski i veganski proizvod čiju kvalitetu i učinkovitost podupire više od 40 znanstvenih ispitivanja i izvješća.

Svježe organsko voće, povrće i orašasti plodovi fermentiraju se tijekom 8 tjedana u višefaznom procesu. Ova jedinstvena dinamička fermentacija razgrađuje sve namirnice na njihove manje jedinice i čini ih odmah raspoloživima tijelu. A tijekom procesa eliminiraju se svi potencijalni alergeni. Enzimi su razgrađeni i dostupni. Gozba za naše stanice!

Zahvaljujući međunarodno priznatim stručnjacima koji su u Velvet caffeu govorili o samom proizvodu i iskustvima svojih pacijenata, stručnjaci i novinari dobili su priliku saznati vrijedne informacije o ovom uistinu jedinstvenom proizvodu na tržištu i odmah isprobati učinkovitost Regulatpro® Bio dodatka prehrani.

Claudia Vigier, naturopatkinja i specijalistica kaskadne fermentacije naglasila je kako je Regulatpro® Bio prikladan za svakoga – za ljude sa zdravstvenim problemima (kroničnima ili akutnima) i za ljude koji jednostavno žele ojačati zdravlje metabolizma.

Doktor Marcus Stanton je istaknuo kako je zdravlje crijeva temelj neoštećenog imunološkog sustava, vitalnosti i ukupnog dobrostanja. Kaskadno fermentirani prirodni koncentrati (RPB) sadrže vrijedne komponente zdravih bakterija koje pozitivno utječu na bakterije u našim crijevima i pozitivno utječu na probavu i kiselost, a to pruža veliku potporu imunološkom sustavu.

Kaskadno fermentirane prirodne koncentrate (RPB) može uzimati cijela obitelj – novorođenčad, djeca, odrasli, stariji. Također i osobe sa zdravstvenim problemima ili za prevenciju i detoksikaciju. Nema štetnih interakcija s lijekovima ili drugim dodacim a za zdravlje, kao ni alergijskih reakcija.

Normalno doziranje je 10 ml ujutro i 10ml uvečer razrijeđeno u malo vode.

Uvoznik i distributer za Hrvatsku je Oktal Pharma. Proizvod možete kupiti u svim boljim ljekarnama.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti