Kaskadno fermentirani prirodni koncentrati za zdraviji život!

Kaskadno fermentirani prirodni koncentrati za zdraviji život!

Kaskadno fermentirani prirodni koncentrati za zdraviji  život!
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U Zagrebu predstavljen Regulatpro® Bio - 100% prirodan, organski i veganski proizvod čiju kvalitetu i učinkovitost podupire više od 40 znanstvenih ispitivanja i izvješća.

Svježe organsko voće, povrće i orašasti plodovi fermentiraju se tijekom 8 tjedana u višefaznom procesu. Ova jedinstvena dinamička fermentacija razgrađuje sve namirnice na njihove manje jedinice i čini ih odmah raspoloživima tijelu. A tijekom procesa eliminiraju se svi potencijalni alergeni. Enzimi su razgrađeni i dostupni. Gozba za naše stanice!

Zahvaljujući međunarodno priznatim stručnjacima koji su u Velvet caffeu govorili o samom proizvodu i iskustvima svojih pacijenata, stručnjaci i novinari dobili su priliku saznati vrijedne informacije o ovom uistinu jedinstvenom proizvodu na tržištu i odmah isprobati učinkovitost Regulatpro® Bio dodatka prehrani.

Claudia Vigier, naturopatkinja i specijalistica kaskadne fermentacije naglasila je kako je Regulatpro® Bio prikladan za svakoga – za ljude sa zdravstvenim problemima (kroničnima ili akutnima) i za ljude koji jednostavno žele ojačati zdravlje metabolizma.

Doktor Marcus Stanton je istaknuo kako je zdravlje crijeva temelj neoštećenog imunološkog sustava, vitalnosti i ukupnog dobrostanja. Kaskadno fermentirani prirodni koncentrati (RPB) sadrže vrijedne komponente zdravih bakterija koje pozitivno utječu na bakterije u našim crijevima i pozitivno utječu na probavu i kiselost, a to pruža veliku potporu imunološkom sustavu.

Kaskadno fermentirane prirodne koncentrate (RPB) može uzimati cijela obitelj – novorođenčad, djeca, odrasli, stariji. Također i osobe sa zdravstvenim problemima ili za prevenciju i detoksikaciju. Nema štetnih interakcija s lijekovima ili drugim dodacim a za zdravlje, kao ni alergijskih reakcija.

Normalno doziranje je 10 ml ujutro i 10ml uvečer razrijeđeno u malo vode.

Uvoznik i distributer za Hrvatsku je Oktal Pharma. Proizvod možete kupiti u svim boljim ljekarnama.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti