Kako Madonna održava izvanrednu formu u 64. godini

Kako Madonna održava izvanrednu formu u 64. godini

Kako Madonna održava izvanrednu formu u 64. godini
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.11.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Madonna (instagram: @madonna)

Kategorija: Zanimljivosti

Kultna pjevačica i kraljica popa, Madonna Louise Ciccone ogromnu popularnost stekla je u 1980-ima te devedesetih nastavila kao jedna od najuspješnijih žena u glazbenoj industriji. Osim što svojom glazbom impresionira mnoge i nakon 40 godina karijere, Madonna se u svojoj 64. može pohvaliti odličnim izgledom.

Madonna oduvijek vodi računa o svom izgledu. Prije 12 godina je osnovala "Hard Candy Fitness centre" i od tada otvara fitness centre diljem svijeta. Naziv tvrtke bio je referenca na Madonnin studijski album Hard Candy iz 2008. godine.

Superzvijezda navodno vježba šest dana u tjednu. U prošlosti je svoju rutinu ispunjavala aerobikom, kardio treninzima, intervalnim treninzima, plesom, trčanjem i pilatesom. Nedavno je Madonna dodala i Ashtanga jogu u svoj stil života. To je prilično naporan trening, jer svaka serija može trajati od jednog i pol do tri sata. Madonna je objasnila: "Ashtanga zahtijeva puno više fizičke aktivnosti od drugih vrsta joge. Više je nešto poput plesa," prenosi Eat This, Not That.

Madonnina slavna dijeta

Prema Women's Health Australia, Madonna se drži makrobiotičke dijete. Ako niste upoznati s makrobiotičkom prehranom, ona uključuje cjelovite žitarice poput smeđe riže, zobenih zobi te integralne tjestenine i kruha. Osim toga ključno je povrće i voće, a zadnja i ništa manje bitna namirnica je grah. Neki korisnici ove dijete uključuju sjemenke i orašaste plodove, zajedno s ribom i mesom.

Što se tiče onoga što ne smijete jesti kada ste na makrobiotičkoj dijeti, šećer je glavna zabrana, zajedno s kofeinom, alkoholom i svim prerađenim namirnicama. Ova je dijeta puna zdravog voća i povrća koje ćete unijeti u svoje tijelo, zajedno s vlaknima i antioksidansima.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti