Što Keanu Reeves izbjegava jesti? Ovaj tip prehrane idealan je u borbi protiv kolesterola

Što Keanu Reeves izbjegava jesti? Ovaj tip prehrane idealan je u borbi protiv kolesterola

Što Keanu Reeves izbjegava jesti? Ovaj tip prehrane idealan je u borbi protiv kolesterola
  • Objavljeno: Utorak, 30.08.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: ©buzzfuss/123RF.COM

Kategorija: Zanimljivosti

Obožavatelji često pišu kako Keanu Reeves sa svojih uskoro 58 godina izgleda kao da nije ostario. Nerijetko se pronađe koji komentar da je glumac besmrtni vampir, no koja je zapravo tajna njegovog mladolikog izgleda?

Keanu je morao održavati fizičku formu zbog brojnih akcijskih uloga u filmovima, kao što je „Point Break“ još iz 1991. godine. Uloga ga je potaknula da krene vježbati s trenericom Denise Snyder, koja je nastavila biti njegov primarni fitness savjetnik sljedećih 25 godina. U kombinaciji s prilično jednostavnom prehranom s niskim udjelom masnoća i natrija, Reeves i danas treniranjem ostaje u formi i brine o svom fizičkom izgledu.

Čak je, kako navodi Eatthis angažirao bivšeg MMA borca, Erica Browna da mu pomaže u pripremama za uloge. U sklopu priprema za svoje filmove, radio je na treningu mišićne izdržljivosti, korektivnim vježbama, treningu snage, treningu ravnoteže i tehnikama oporavka. Prema Kung Fu magazinu, Reeves i njegovi kolege su mjesecima prolazili obuke mješovitih borilačkih vještina u pripremi za popularni "Matrix", a njegova obuka za "Johna Wicka" zahtijevala je svakodnevno treniranje satima, šest mjeseci bez prekida.

Dijeta s niskim udjelom masti i natrija

Dijetu s niskim udjelom natrija i masti otkrio je dok je radio na "Matrixu," a ovaj tip prehrane idealan je zbog neželjenog kolesterola. Naime, svakodnevna prehrana bogata mastima zasigurno će dovesti do debljanja i visokog kolesterola, a višak soli u prehrani uzrokovat će zadržavanje vode i nadutost.

Reevesova prehrana uključuje osnovne namirnice poput piletine, govedine, ribe, tjestenine, smeđe riže, zobenih pahuljica, voća i povrća. Kroz odabrani režim prehrane, on uravnotežuje unos proteina, ugljikohidrata i masti. Ako želite slijediti ovaj plan prehrane, jedite nekoliko malih i srednjih obroka dnevno kako biste obuzdali glad i eliminirali žudnju za brzom i prerađenom hranom. Naposljetku, ne trebate ni unajmiti MMA borce i fitness trenere, dovoljno je samo uvrstiti privremenu tjelovježbu u svoj način života.

Vezani sadržaj:

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti