Make-up natjecanje u organizaciji učilišta Profokus

Make-up natjecanje u organizaciji učilišta Profokus

Make-up natjecanje u organizaciji učilišta Profokus
  • Objavljeno: Petak, 20.11.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Na Zagrebačkom velesajmu u sklopu sajma Dani ljepote 29. 11. 2009. (nedjelja) u 11,00 h  održati će natjecanje u make-upu u organizaciji učilišta Profokus.

Učilište Profokus  je ustanova za obrazovanje odraslih u specifičnim programima vezanim za modu i dizajn. Već četrnaest  godina u verificiranim programima obrazuje modne dizajnere, dizajnere interijera, kostimografe, vizažiste, frizere stiliste a u novim obrazovnim programima fitoaromaterapeute te dizajnere vrtova i pejsažne arhitekture.

Cilj stručnog tima učilišta Profokus pomoći mladim ljudima u pronalasku posla i mogućnosti prezentacije svojih radova.

Tijekom  niza godina organizacije  natjecanja u make-upu i prezentacije mladih vizažista na modnim manifestacijama kao što su Fashion Week , Cro -a porte i dr. stvorili smo stručne, moderne i  profesionalne vizažiste.

Sudjelovanje na  natjecanju u make-upu omogućeno je  svim  mladim vizažistima , fizerima stilistima i kozmetičarima iz Hrvatske i inozemstva.

Tema ovogodišnjeg natjecanja je „ Nove 80-e" koje su kao inspiracija poslužile cijelom nizu modnih dizajnera i kreatora dekorativne kozmetike.

Natjecatelji koji uđu u uži krug njih osam , imati će mogućnost prikazati svoj kreativni rad na natjecanju u make-upu u nedjelju.

Pored dobrog rada i prezentacije natjecatelji će osvojiti i lijepe nagrade.

Nagrada za

1. mjesto : Wellnes vikend daruje  Spa & Golf Resort Sveti Martin

2. mjesto : Putovanje na Cosmoprof u Bolognu, koji daruje agencija Petros iz Zagreba

3. mjesto: Komplet dekorativne kozmetike, koju daruje Kameja - gen. zastupnik Art deco-a  i phyrisa

Pozivamo sve posjetitelje sajma „Dani mode i ljepote" pridružite nam se kod otvorene pozornice paviljona 5, Zagrebačkog velesajma u nedjelju 29.11.2009. u 11 sati.

 

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti