Milijun djece na Tajlandu meditira za mir u svijetu

Milijun djece na Tajlandu meditira za mir u svijetu

Milijun djece na Tajlandu meditira za mir u svijetu
  • Objavljeno: Četvrtak, 15.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ukupno 5000 škola, odnosno milijun djece na Tajlandu, meditira u hramu PhraShammakaya za mir u svijetu.

Imajući miroljubive i plemenite misli stvaramo pozitivne vibracije. Na taj način učimo biti jaki i ne dopuštamo lošim tvarima da utječu na nas i našu snagu.

Saznajte kako vođena meditacija poboljšava kvalitetu života!

Zato su na Tajlandu osmislili projekt pod nazivom “V-Star Change The World”. Iako su kamere i snimanje dozvoljene tijekom molitve, svjetski mediji nisu pokazali interes za ovaj događaj. Tijekom meditacije, na jednom mjestu je prisutno preko milijun čistih srca i pozitivnih misli. Njihova poruka je širenje pozitivne energije koja je izrazito važna za sklad i mir u svijetu. Žele da maknemo fokus s terorizma i kriminala, i napravimo pozitivnu promjenu u svom životu i životu drugih ljudi.

Pozitivne stvari, kao i negativne, često imaju lančanu reakciju. Mi smo bića sastavljena od ljubavi i svjetlosti, i time se trebamo voditi. Djeca na Tajlandu nas podsjećaju da smo na svijetu svi jednaki i da nas sve čeka ista sudbina. Ako želimo napraviti promjenu, moramo surađivati bez obzira na dob, spol, rasu ili vjeru. Upozoravaju nas da je upravo sada vrijeme da osvijestimo svoje pravo na mir i ljubav.

Važno je zapamtiti da sve počinje s tobom. Imaš neograničene mogućnosti koje treba usmjeriti na svjetlo jer si to svjetlo upravo ti.

Uživajte u videu!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti