Muškarci se boje žena?

Muškarci se boje žena?

Muškarci se boje žena?
  • Objavljeno: Petak, 23.12.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Od 2 000 osoba 31% muškaraca se bojalo reći partnericama da trebaju smršaviti, dok je isti strah bio prisutan samo kod 10% žena. Također, samo 8% muškaraca neće reći svome prijatelju da treba smršaviti, dok 23% žena to isto ne bi reklo svojo prijateljici.

Naravno da ne želite povrijediti osjećaje dragoj osobi, ali ukoliko je u pitanju zdravlje, svakako trebate reći istinu.

"Sugerirati nekome da treba izgubiti nekoliko kilograma nije lako, ali ako netko blizak vama uistinu treba smršaviti, recite to pažljivo i objasnite da će mršavljenje smanjiti rizik od bolesti te možda spasiti život", izjavio je prof. David Haslam za Mirror.

Pretilost, naročitu na području trbuha, povećava rizik dijabetesa tipa 2, bolesti srca i moždanog udara, stoga razmislite hoćete li prešutjeti istinu.

Također je utvrđeno da svi muškarci kojima je struk veći od 94cm, kao i žene sa strukom većim od 80cm, svakako trebaju smršaviti.

Za strah koji je prisutan kod muškaraca su odgovorne žene. One su oduvijek pridavale veliku važnost svojoj težini, stoga su muškarci zaključili da je bolje šutjeti po tom pitanju.

Kada dragoj osobi iznosite bolnu istinu o tome kako treba smršaviti, svakako objasnite da je to zato što joj želite dobro.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti