Napišite priču i osvojite nagrade

Napišite priču i osvojite nagrade

Napišite priču i osvojite nagrade
  • Objavljeno: Srijeda, 08.12.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Kreće drugi krug nagradne igre! Napišite priču i osvojite poklon paket!

Izbijanje zubića često zadaje brige roditeljima. Ovo putovanje počelo je već u maternici. Dok ste bili trudni, vaša beba je razvila zubne pupoljke, koji su temelj za mliječne zube. Samo jedna od 2.000 beba rođena je sa zubima. Velika većina bebica svoj prvi zub dobiva između 4. i 7. mjeseca starosti.

Rani simptomi, koji mogu uključivati pojačano slinjenje bebe i bol, često prethode stvarnom događaju za mjesec ili dva. Kako bi se olakšala bebina patnja, vaša beba može početi gristi, ali ne iz ljutnje ili neprijateljstva. Lagano trljanje desni može ublažiti bol. Desni također mogu naoteći, pojavljuje se nervoza, plakanje.

Za svakog roditelja iskustvo s prvim zubićem je nezaboravno. Strah, nervoza i briga nestaju u trenu kada se beba osmjehne i vi ugledate prvi zubić. Kakvo ste vi iskustvo imali? Kako ste i vi i beba to podnijeli? Svoje priče podijelite s nama i osvojite vrijedne nagrade.

Sve što trebate učiniti je pretočiti svoje iskustvo na papir i poslati  priču "Moj prvi zubić" na portal@centar-zdravlja.net. Nagrađujemo 5 najboljih priča poklon paketom!

Poklon paket sadrži dnevnu ulaznicu za World Class Health Academy koja vrijedi za 2 osobe i knjigu "Mala knjiga za velike roditelje" naklade Znanje!


A nagrađene su;

  1. Ana Bulović
  2. Monika Jakopović
  3. Karolina Zubak
  4. Anita Baćurin
  5. Milenka Marinković

Nagrade šaljemo na kućnu adresu. Ostalima želimo više sreće u drugom krugu!


Nagrade u ovom krugu su omogućili:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti