Nova internetska stranica za roditelje

Nova internetska stranica za roditelje

Nova internetska stranica za roditelje
  • Objavljeno: Srijeda, 20.07.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Na adresi www.novalac.net je zaživjela nova internetska stranica koja vam nudi mnoštvo informacija o prehrani dojenčadi i male djece. Tamo možete pročitati o prednostima  dojenja, te upoznati koje su mogućnosti kada je potrebno dodavati zamjensku mliječnu hranu. Kada dođe vrijeme uvođenja guste hrane, možete pogledati shemu kada i koju vrstu hrane dati svom djetetu.

Na stranici možete naći i informacije o najčešćim probavnim smetnjama koje se javljaju kod dojenčadi. Pročitajte što su to kolike, zatvor, bljuckanje i kako se nositi s njima.

Također pronađite informacije kako pomoći djetetu koje se često budi noću i provedite mirne, site noći.

Što uzrokuje alergiju na kravlje mlijeko, kako je prepoznati, koja hrana može uzrokovati alergiju, sve su to pitanja na koja možete dobiti odgovor na našoj stranici.

Svaki mjesec za vas je pripremljena tema mjeseca u suradnji s priznatim dijetetičarima.

Naša internetska stranica svakim danom imat će sve više sadržaja i želimo postati  vodeći portal o prehrani dojenčadi i male djece.

Novalac

Važna obavijest: Majčino mlijeko najbolja je hrana za dojenčad. Mliječne formule primjenjuju se samo po preporuci stručnjaka s područja medicine, farmacije ili prehrane, odnosno druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i djetetu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti