Nova organska linija za čišćenje lica s efektom štita od onečišćenja

Nova organska linija za čišćenje lica s efektom štita od onečišćenja

Nova organska linija za čišćenje lica s efektom štita od onečišćenja
  • Objavljeno: Srijeda, 30.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Bio Beautéby NUXE unosi revoluciju u BIO (organsku) kozmetiku s 4 nova, ultra-nježna i ultra-učinkovita proizvoda za čišćenje lica i uklanjanje šminke, sa zaštitom protiv onečišćenja iz okoliša.

Ultra-nježne i beskompromisno učinkovite formule

U današnjem užurbanom načinu života, čišćenje kože mora biti brz i jednostavan korak koji uklanja čak i vrlo otpornu šminku te nečistoće (sebum, čestice onečišćenja i sl.), dok ujedno čuva prirodnu zaštitu kože i njezin hidrolipidni film svojim izrazito nježnim djelovanjem.

Kako bi postigao ovaj idealan kompromis između nježnosti i učinkovitosti, Bio Beauté® je stvorio ultra-nježne organske proizvode čišćenje lica i za uklanjanje šminke sa 100% prirodnim biljnim surfaktantima, bez sulfata i sapuna, te s visokoučinkovitim aktivnim teksturama.

Proizvodi su obogaćeni hidratantnim aktivnim sastojcima, što ih čini pogodnima za sve tipove kože, uključujući i iznimno osjetljivu kožu.

Inovativan botanički kompleks koji oslobađa kožu od čestica onečišćenja

Onečišćenje iz okoline (prašina, smog, ispušni plinovi automobila, dim cigareta...) jeprepoznato kao jedan od najvećih neprijatelja naše kože, i to zbog svojih oksidirajućih učinaka te zbog ''gušenja'' kože.

Kako bi uklonio čestice onečišćenja koje se nakupljaju na površini kože, Bio Beauté® je spojio 2 prirodna aktivna sastojka u novi kompleks protiv onečišćenja:

  • Ekstrakt sjemenki moringe

Bio Beauté® je upotrijebio vodeni ekstrakt i filtraciju sjemenki kako bi dobio aktivni sastojak s pročišćavajućim i zaštitnim svojstvima. Na površini kože, ovaj ekstrakt sjemenki moringe djeluje kao štit koji smanjuje prijanjanje čestica onečišćenja. U srcu kože, on pomaže uhvatiti ove čestice kako bi olakšao njihovo uklanjanje.

  • Ekstrakt organskog bijelog grožđa

Bio Beauté® je odabrao posebnu sortu organskog grožđa zvanu ''Sultana''. Ovo žuto-zeleno grožđe bogato je visokim sadržajem antioksidativnih polifenola*(20 do 30 ml po litri). Zahvaljujući njima, učinkovito se bori protiv oksidativnog stresa uzrokovanog utjecajem onečišćenja.

Ultra-neodoljivi i 100% prirodni mirisi, pogodni i za osjetljivu kožu

Nježne mirisne note jasmina i svježina voćnih vodica osvojile su srca 100% žena*.

*Test korištenja pod dermatološkim nadzorom na 20 volontera proveden s Nježnom pjenom za čišćenje s efektom protiv onečišćenja - % zadovoljstva odmah nakon prve primjene.

Brz i jednostavan sve-u-1 korak

Micearna vodica za čišćenje lica s efektom protiv onečišćenja

Ova certificirana organska micelarna vodica za lice i oči, dostupna ekskluzivno u dm prodavaonicama, nježno, ali temeljito uklanja čak i vodootpornu šminku, nečistoće i suvišan sebum te čestice onečišćenja iz okoliša, ostavljajući kožu savršeno čistom i hidratiziranom. Kompleks s ekstraktom organskog bijelog grožđa i sjemenki moringe uklanja čestice onečišćenja s površine kože, a njezina formula obogaćena biljnim glicerinom, pruža koži ugodu i mekoću.

100% prirodne mirisne note jasmina i voćnih vodica ispunjavaju kožu svježinom i ženstvenošću.

Potražite u dm-drogerie markt.

Cijena, 200 ml: 99,90 kn

Pahuljasta mekoća pjene

Nježna pjena za čišćenje lica s efektom protiv onečišćenja

Nova pjena za čišćenje lica, dostupna ekskluzivno u dm prodavaonicama, savršeno čisti kožu bez sulfata i sapuna, zahvaljujući inovativnoj micelarnoj tehnologiji te laganoj baršunastoj teksturi koja obavija kožu velom mekoće.

Kompleks protiv onečišćenja (ekstrakt moringe i organskog bijelog grožđa) uklanja čestice onečišćenja iz kože, dok cvjetna vodica organske ruže, dobivena destilacijom njezinih latica, osvježava i omekšava kožu.

100% prirodne mirisne note jasmina i voćnih vodica ispunjavaju kožu svježinom i ženstvenošću.

Potražite u dm-drogerie markt.

Cijena, 150 ml: 99,90 kn

Ultra-ugodno uklanjanje, čak i vodootporne šminke

Uljni gel za čišćenje lica s efektom protiv onečišćenja

Čisti koncentrat slatkog užitka, ovaj Uljni gel, dostupan ekskluzivno u dm prodavaonicama, brzo i jednostavno uklanja nečistoće i šminku, uz osjećaj potpune ugode.Sadržiaktivne teksture koje djeluju u 3 koraka: prilikom nanošenja na lice ima teksturu gela, masažom na licu se pretvara u ulje, a u dodiru s vodom postaje emulzija jednostavna za ispiranje s lica.

Ekstrakt moringe i organskog bijelog grožđa uklanja čestice onečišćenja iz kože, dokulje organske šljive bogato esencijalnim masnim kiselinama, obilno hrani kožu.

Potražite u dm-drogerie markt.

Cijena, 125 ml: 129,90 kn

BIO piling koji obnavlja kožu

Nježan piling-gel s efektom protiv onečišćenja

Svojom bogatom aktivnom teksturom s prirodnim pilingirajućim česticama i djelovanjem u 3 koraka (gel-ulje-emulzija), ovaj Nježni piling-gel, nježno ujednačava teksturu kože i otkriva njezinu blistavost tena.

Čestice sjemenki organskog grožđa učinkovito uklanjaju odumrle stanice s površine kože, dok manje čestice organske riže dubinski odčepljuju pore, čineći kožu potpuno pročišćenom.Ekstrakt moringe i organskog bijelog grožđa uklanja čestice onečišćenja iz kože.

Potražite u dm-drogerie markt.

Cijena, 60 ml: 99,90 kn

Bio Beauté® by NUXE organska kozmetika dostupna je ekskluzivno u dm-drogerie markt prodavaonicama.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti