Otkrijte kako začiniti seks u dugogodišnjoj vezi!

Otkrijte kako začiniti seks u dugogodišnjoj vezi!

Otkrijte kako začiniti seks u dugogodišnjoj vezi!
  • Objavljeno: Srijeda, 05.10.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Postoji mnogo načina kako začiniti seksualne odnose s dugogodišnjim partnerom. To ne znači da morate koristiti lisice ili slične rekvizite koji vas ponekad mogu i zastrašiti. Za vas smo odabrali nekoliko jednostavnih načina koje možete isprobati već danas!

Promijenite lokaciju

Voditi ljubav možete i izvan spavaće sobe. Isprobajte seks na kuhinjskom stolu, na stepenicama ili u kupaonici na perilici rublja!

Igrajte sa svojim osjetilima

Razmišljajte o svih 5 osjetila! Pogled je jedno od osjetila koje nudi najviše mogućnosti. Tijekom seksa gledajte partnera u oči, stavite povez preko očiju ili upalite svjetlo. Također za vrijeme predigre ili tijekom seksa, s partnerom gledajte erotski film. Slušajte glazbu ili izgovarajte riječi koje uzbuđuju vas i vašeg partnera. Za osjetilo njuha, upalite mirisnu svijeću. Tijekom seksa možete konzumirati čokoladu, egzotično voće ili mentol koji će ohladiti pojedite vašeg tijela. Milujte tijelo partnera svilenim šalom ili mekanim perjem.

Zabranite određene stvari

Zabranite određene poze, poput misionarske ili zabranite poljupce. Također partneru možete zabraniti da postigne vrhunac ako vi za to niste spremni. Znate da su zabranjene stvari najslađe, što će dodatno potaknuti strasti među vama.

Isprobajte nešto novo

Na tržištu se nalazi veliki broj seksualnih pomagala i rekvizita. Postoje proizvodi koje možete samostalno koristiti, kao i oni čije je korištenje zanimljivije u paru. Također postoje razni lubrikanti i ulja koji seks čine još sočnijim!

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti