Otpišite svoje unutarnje strahove i probleme

Otpišite svoje unutarnje strahove i probleme

Otpišite svoje unutarnje strahove i probleme
  • Objavljeno: Četvrtak, 21.05.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

...o problemima koji vas muče čine vam se prenapornima, idealno rješenje za vas terapija je pisanjem.

Rad na sebi
Još ako k tome volite pisati i želite otkriti što se krije ispod vaših riječi, prijavite se kod voditeljice Tomice Šćavine na terapiju pisanjem putem web stranice poticaj.net.

Terapija pisanjem specifičana je i zahtijeva motivaciju za promjenom, strpljenje, sklonost pisanju i određeni kapacitet za stjecanje uvida o sebi i svom ponašanju. To nije obično dopisivanje niti raspravljanje o psihološkim ili duhovnim temama.

Terapija traje tri mjeseca, a tijekom prvog mjeseca sugovornici se postupno upoznaju s terapeuticom. U drugom mjesecu terapije radi se na konkretnim problemima ili ciljevima, na ograničavajućim načinima razmišljanja i na emocijama. Tijekom trećeg mjeseca učite kako svoje nove spoznaje primijeniti u svakodnevnom životu. Način komunikacije diktirate vi, jer pišete terapeutici, a ona vam postavlja pitanja i potiče argumentiranu raspravu.

Tromjesečni napredak
Vi pišete o sebi, a ja postavljam pitanja, dajem komentare i upute. Na kraju svakog mjeseca dobit ćete povratnu informaciju o svom osobnom razvoju.

Terapiju možete ponavljati svaki put kad osjetite da su vam emocije izmakle kontroli.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti