Ovo je dokaz da crno vino čini kožu blistavom!

Ovo je dokaz da crno vino čini kožu blistavom!

Ovo je dokaz da crno vino čini kožu blistavom!
  • Objavljeno: Petak, 18.10.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

U bogatom vulkanskom tlu Santorinija, u jednom od najstarijih vinograda na svijetu, vinove loze se uzgajaju u obliku 'koulora' kako bi svojim stanovnicima pružila utočište od vjetra.

Kako bi izdržala teške i oštre ekološke uvjete, Santorinijeva loza je razvila jedinstvena otporna svojstva te proizvela visoko učinkovite zaštitne molekule koje se nazivaju polifenoli. Upravo se u tome krije tajna uspjeha koja stoji iza Apivitine linije proizvoda 'Wine Elixir'.

Naime, u bogatim polifenolima lišća Santorinijeve vinove loze, Apivita je pronašla prirodni eliksir mladosti te znanošću izrodila moćan ekstrakt protiv starenja.

Sinergija znanosti i prirode urodila je Wine Elixir linijom koja je predvodnik broj jedan kada je riječ o njezi kože i ponovnom aktiviranju prirodnih procesa s ciljem pomlađivanja, revitalizacije i blistavosti kože, ali i poboljšanja cjeloukupnog raspoloženja.

Youth Awakening - Snažna linija protiv starenja

Inovativna Apivitina linija 'Wine Elixir' bazirana je na najnovijoj tehnologiji. Naime, Apivitin biokemijski laboratorij primijenio je nenadmašnu preciznost epigenetike kako bi proučio djelotvornost ekstrakta polifenola Santorinijeve vinove loze na genima. Ova grana znanosti koja proučava nasljedne promjene u ekspresiji gena polučila je fantastične rezultate u pronalaženju rješenja kada je riječ o potpunoj revitalizaciji kože te osiguravanju snažnog anti–age učinka.

Tako je Apivitin tim u 'Wine Elixir' liniji stvorio savršenu formulu za vrhunsku zaštitu protiv vanjskih utjecaja koji ubrzavaju starenje kože i to zahvaljujući snažnoj anti–age injekciji prirodnih sastojaka, a jedan od njih je patentirani ekstrakt propolisa.

Ekstrakt propolisa koži pruža jaku antioksidativnu zaštitu, maksimizira vitalnost stanica kože te povećava sintezu kolagena i elastina. Pčelinji dragocjeni napitak jedan je od glavnih sastojaka Wine Eliksir linije, a polučio je izvrsne rezultate koji su dokazani u čak osam kliničkih studija. Ekstrakt propolisa koži pruža jaku antioksidativnu zaštitu, maksimizira vitalnost stanica kože te povećava sintezu kolagena i elastina.

S druge pak strane, ulje mastike koje se proizvodi od smole mastike s drveća na otoku Chios bogat je triterpenskim spojevima polifenola i aldehoda, a čudotvorne prednosti smole drveća Mastika poznate su još od antike. Ulje mastike ponovno aktivira proces detoksikacije, potiče aktivnost stanica te pojačava strukturne funkcije u dermisu.

Kompleks bakra je izvor energije za zrele fibroblaste te obnavlja njihovu aktivnost i funkcije, ali i povećava proizvodnju kolagena i elastina.

Formula 'Wine Elixir' linije u sebi također sadržava eterična ulja kadulje, nerolija, pačulija i ruže. Svaki od njih potiče obnovu stanica, hidratizaciju te obogaćuje teksturu kože.

Kako bi se Apivitin tim pobrinuo da Wine Elixir linija bude apsolutni saveznik No1. u borbi protiv znakova starosti, sastav proizvoda obogaćen je snažnom i učinkovitom infuzijom tri Santorinijeve vinove loze koji su bogati antioksidans.

Vodeći se svojom dugogodišnjom tradicijom koja seže iz 1979. godine prošlog stoljeća, svi su Apivitin proizvodi bazirani na prirodnim sastojcima te u sebi ne sadrže parabene, silikone, propilen glikol, mineralna ulja, etanolamine kao i ostala svojstva koja imaju štetan učinak na stanice kože.

Wine Elixir učvršćujući serum protiv bora

'Wine Elixir učvršćujući serum protiv bora' nastao je u Apivitinom biokemijskom laboratoriju koji je najnovijom tehnologijom proučio djelotvornost ekstrakta polifenola Santorini vinove loze te je primijenio na genima kako bi potaknuo anti-age procese i koži lica podario mladolik izgled. Vodeći se svojom dugogodišnjom tradicijom i filozofijom koja seže iz 1979. godine prošlog stoljeća, 'Wine Elixir učvršćujući serum protiv bora' u sebi sadrži 96% prirodnih sastojaka.

Formula seruma prodire duboko unutar kože, smanjuje pojavu bora te učvršćuje konture lica zahvaljujući polifenolima sa Santorinija – najmoćnijom molekulom u borbi protiv prvih znakova starosti. 'Wine Elixir učvršćujući serum protiv bora' poboljšava teksturu i elastičnost kože zahvaljujući mastiku, dok je ekstrakt propolisa zaslužan za zaštitu od oksidacijskog stresa i vanjskih čimbenika. Serum također hidratizira kožu lica zahvaljujući medu, pčelinjem vosku, hijaluronskoj kiselini, shea maslinovom ulju i ulju koštica grožđa. Pomlađuje kožu i revitalizira je te podiže opće raspoloženje zahvaljujući nerolima, polifenolima, kadulji i ružinim eteričnim uljima.

U ovom sastavu kreme, voda je zamijenjena antioksidacijskom infuzijom od tri vrste polifenola Santorinijeve loze (Athiri, Aidani i Assyrtiko), a njezino djelovanje ima snažan anti - age učinak na stanice kože.

'Wine Elixir učvršćujući serum protiv bora' preporučljivo je nanijeti svakog jutra i večeri i to prije nanošenja Apivita kreme. Serum nježno utrljajte vrhovima prstiju na kožu lica i vrata te pri tom izbjegavajte područje oko očiju.

'Wine Elixir učvršćujući serum protiv bora' u svojoj formuli sadrži ono najbolje iz prirode; polifenole vinove loze sa Santorinija, ekstrakt propolisa, mastik, kompleks bakra i aminokiselina, hijaluronsku kiselinu, ulje koštica grožđa, maslinovo ulje, ulje jojobe, shea maslac , infuziju sačinjena od tri vrste polifenola, nerole, pačuli, kadulja i ružina eterična ulja.

Vodeći se dugogodišnjom Apivitinom tradicijom koja seže iz 1979. godine prošlog stoljeća, i filozofijom koja se temelji na korištenju prirodnih sastojaka, 'Wine Elixir učvršćujući serum protiv bora' u sebi ne sadrži svojstva koja će oštetiti Vašu kožu; parabene, silikone, mineralna ulja, propilen glikol, butilen glikol, etanolamine, fenoksietanole, ftalate, PCM i NM.

Wine Elixir krema bogate teksture

U bogatim polifenolima lišća Santorini vinove loze, grčki brend Apivita je otkrio elixir mladosti te tržište obogatio revolucionarnom linijom 'Wine Elixir ' koja je bazirana na najnaprednijoj tehnologiji i onim najboljem iz prirode. Jedan od proizvoda inovativne linije ovog koja potiče buđenje kože je 'Wine Elixir krema bogate teksture' sačinjena od 97% prirodnih sastojaka.

'Wine Elixir krema bogate teksture' svojim prirodnim svojstvima smanjuje pojavu bora te učvršćuje konture lica zahvaljujući polifenolima sa Santorinija koja slovi kao najmoćnija molekula u borbi protiv prvih znakova starosti.

Krema nježno čisti i dubinski revitalizira kožu koja zahvaljujući papaji dobiva blistav izgled te poboljšava teksturu i elastičnost kože zahvaljujući mastiku.

Osim toga, 'Wine Elixir krema bogate teksture' štiti kožu od oksidacijskog stresa i vanjskih čimbenika zahvaljujući ekstraktu propolisa. Hidratizira kožu lica zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, shea maslacu, maslinovom ulju i ulju grožđa.

'Wine Elixir krema bogate teksture' pomlađuje Vašu kožu te je revitalizira zahvaljujući polifenolima, kadulji i ružnim eteričnim uljima.

U ovom sastavu kreme, voda je zamijenjena antioksidacijskom infuzijom od tri vrste polifenola Santorinijeve loze (Athiri, Aidani i Assyrtiko), a njezino djelovanje ima snažan anti - age učinak na stanice kože.

'Wine Elixir krema bogate teksture' preporučljivo je nanijeti kružnim pokretima na kožu lica pri tom izbjegavajući područje oko očiju, a za maksimalan učinak - proizvod je najbolje nanijeti nakon 'Wine Elixir seruma'.

Čudotvornu formulu 'Wine Elixir kreme bogate teksture' čine polifenoli vinove loze sa Santorinija, ekstrakt propolisa, mastik, kompleks bakra i aminokiselina, grčki med od tamjana, pčelinji vosak, papaja, hijaluronska kiselina, ulje koštica grožđa, maslinovo ulje, shea maslac, neroli, pačuli, kadulja i ružina eterična ulja kao i moćna infuzija sačinjena od tri vrste polifenola.

Vodeći se dugogodišnjom Apivitinom tradicijom koja seže iz 1979. godine prošlog stoljeća, kao i filozofijom koja se temelji na korištenju prirodnih sastojaka, 'Wine Elixir krema bogate teksture' u sebi ne sadrži svojstva koja će oštetiti Vašu kožu; parabene, silikone, mineralna ulja, propilen glikol, butilen glikol, etanolamine, fenoksietanole, ftalate, PCM i NM.

'Wine Elixir kremu bogate teksture' po posebnoj cijeni potražite na poveznici.

Wine Elixir ulje za lice

'Wine Elixir ulje za lice' revolucionarni je proizvod Apivitine skincare linije 'Wine Elixir' koja je nastala sinergijom tehnologije i onim najboljim iz prirode. U bogatim polifenolima lišća Santorinijeve vinove loze, Apivita je otkrila elixir mladosti, a moćan ekstrakt protiv starenja pronaći ćete u 'Wine Elixir ulju za lice' koji se sastoji od 100 % prirodnih sastojaka!

'Wine Elixir ulje za lice' svojom formulom poboljšava teksturu i elastičnost kože zahvaljujući mastiku, lavandinom ulju i ulju koštica grožđa. Hidratizira je, njeguje i dubinski obnavlja njezine stanice zahvaljujući uljima od masline, badema i suncokreta. Štiti kožu od oksidacijskog stresa i vanjskih čimbenika zahvaljujući ekstraktu propolisa i vitaminu E, a mladolik izgled kao i poboljšavanje cjelokupnog raspoloženja postiže se zahvaljujući nerolima, ulju pačulija, kadulji te ružinom i geranijovom eteričnom ulju.

Kapnite par kapljica ulja na vrškove prstiju te proizvod nježno umasirajte na prethodno očišćeno lice, vrat i dekolte. 'Wine Elixir ulje za lice' koristite samo ili prije nego što na lice nanesete dnevnu ili noćnu kremu te izbjegavajte područje oko očiju.

'Wine Elixir ulje za lice' svoju učinkovitost zahvaljuje prirodnim sastojcima koje čine polifenole koščica grožđa, maslinovo ulje, suncokretovo ulje, mastik, lavandino ulje, propolisovo ulje, vitamin E, neuroli, pačulijevo, kaduljino, geranijevo i ružino eterično ulje.

Apivita ostaje vjerna svojoj dugogodišnjoj tradiciji korištenja prirodnih sastojaka u svojim proizvodima, pa tako 'Wine Elixir ulje za lice' u sebi ne sadržava parabene, silikone, mineralna ulja, propilen glikol, etanolamine, fenoksietanole, ftalate kao ni PCM te NM.

'Wine Elixir ulje za lice' po posebnoj cijeni potražite na poveznici.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti