Ovo su sunčane naočale koje trebate izabrati za svoj oblik lica!

Ovo su sunčane naočale koje trebate izabrati za svoj oblik lica!

Ovo su sunčane naočale koje trebate izabrati za svoj oblik lica!
  • Objavljeno: Četvrtak, 19.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Oblik vaših sunčanih naočala treba laskati vašem licu. To se najbolje postiže odabirom sunčanih naočala koji je suprotan obliku vašeg lica. Ako još uvijek ne znate kakve naočale izabrati, onda čitajte dalje!

Ako je vaše lice okruglo, kao lice Michelle Williams, odaberite kvadratne okvire. Kvadrati uravnotežuju okruglo lice i dodaju definiciju. Najgori okviri za okruglo lice su oni koji oponašaju okrugli oblik. Okrugla lica trebaju izbjegavati kružne okvire, osobito manje, jer će lice učiniti okruglim i debljim.

Ako imate kvadratno lice, poput Rosario Dawson, može omekšati jak oblik lica odabirom okvira sa zakrivljenim ili zaobljenim kutovima. Što je vaše lice veće, veći bi trebali biti i okviri. To će dati zaobljeniji izgled vašem licu.

Ako imate lice u obliku srca, poput Scarlett Johansson, potražite aviatorice. Zapravo želite oponašati svoj oblik lica. Aviatorice su obično šire na vrhu i uže na dnu, tako da nadopunjuju obrise srcolikog lica. Opet, proporcija je važna. Ako imate malo lice, nemojte odabrati velike, teške okvire.

Ako imate ovalno lice, onda imate sreće. I ne samo zato što imate nešto zajedničko s Evom Mendes. Možete nositi sve vrste naočala: mačkaste, klasične i okrugle naočale poput Johna Lennona. Vaša glavna briga treba bi biti veličina. Ako imate sitnije lice, izbjegavajte debele, velike okvire jer će vam preplaviti lice. Izbjegavajte i okvire koji su preširoki. Odaberite okvire koji su iste širine kao i vaše lice, ali ne širi.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti