Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Koliko kilograma smijete izgubiti tjedno?

Koliko kilograma smijete izgubiti tjedno?

Koliko kilograma smijete izgubiti tjedno?
  • Objavljeno: Utorak, 06.05.2014.
  • Broj pregleda: 2.897
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Vjerojatno ste čuli za neku osobu koja je uspjela u samo tjedan dana izgubiti čak 5 kilograma. Brojne dijete to obećavaju, ali to definitivno nije najzdraviji način mršavljenja.

Kada se pridržavate svih pravila zdrave prehrane i tjelovježbe, u tjedan dana ćete izgubiti 1 do 2 kilograma. No, to nije kod svake osobe isto. Sve ovisi o vašoj početnoj tjelesnoj težini i vašim navikama prije započinjanja programa mršavljenja.

Ubrzajte mršavljenje uz pomoć ovih biljaka!

Naime, što više kilograma viška imate, to ćete na početku brže gubiti kilograme i rezultati će biti dramatičniji.

Također, ako su vaše životne navike bile nezdrave, vrlo brzo ćete primijetiti prve rezultate nakon usvajanja zdravih navika.

Ako se već hranite poprilično zdravo i redovito vježbate, suvišne kilograme će vam biti nešto teže skinuti. Ako na početku i izgubite više kilograma, trebate znati da je to samo izgubljena voda.

Kilogrami koje možete izgubiti i kilogrami koje trebate izgubiti su dvije različite stvari. Ako želite izgubiti suvišne kilograme tako da vam se oni ni ne vrate, onda to radite polako i sigurno. To je od 0.5 do 1 kilogram tjedno. Na taj način će rezultati biti trajni i lakše ćete ih kasnije održavati.

Produljite osjećaj sitosti i brže smršavite uz ove trikove!

Ako uistinu želite brzo smršaviti, a da ne narušite dugoročni učinak, stručnjaci preporučuju da smanjite dnevni unos kalorija i radite intervalne treninge.

To će vam pomoći da pospješite gubitak kilograma, a da ne preopteretite dnevni raspored niti usporite metabolizam.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti