Predstavljamo našu novu kolumnisticu Mennu van Praag!

Predstavljamo našu novu kolumnisticu Mennu van Praag!

Predstavljamo našu novu kolumnisticu Mennu van Praag!
  • Objavljeno: Srijeda, 03.03.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Od danas imate priliku uživati u kolumnama naše nove suradnice, britanske spisateljice Menne Van Praag.

Menna je engleska spisateljica koja je u svojoj 21. godini odlučila da je pisanje knjiga ono što želi raditi cijeli život. Dala si je rok da ako do 30. godine ne napiše knjigu treba odustati od svog sna i baviti se nečim drugim. Nakon niza pokušaja i pogrešaka u godinama koje su slijedile, nebrojno se mnogo puta zapitala treba li odustati. Dva mjeseca prije 30. rođendana nije imala ni knjigu, ni izdavača. Nakon stotine odbijenica, kada je već pomislila da treba odustati, uzela je dva tjedna godišnjeg odmora i zatvorila se u kuću. Napisala je knjigu o sebi, svom životu, strahovima i snovima „Muškarci, novac i čokolada". Knjiga se prodaje u 90 zemalja, prevedena je na 18 jezika, a Menna piše novu knjigu. Ova inspirativna priča pokazuje svima onima koji se boje da neće ostvariti svoje snove da ne trebaju odustati, trebaju preuzeti inicijativu i boriti se za sebe.

„Muškarci, novac i čokolada" priča je o Mayi koja dane provodi sanjareći o savršenom životu; o životu ispunjenom ljubavlju, uspjehom i zadovoljstvom. Pokušava pronaći ispunjenje tragajući za muškarcem i novcem, a kada to ne djeluje, utjehu traži u čokoladi. No to je ostavlja praznom i izgubljenom.
Maya upoznaje tajanstvenog stranca i kreće na duhovno putovanje, otkrivši što joj je cijelo vrijeme nedostajalo.


Topla i dirljiva priča o ljubavi, hrabrosti i prosvjetljenju, knjiga „Muškarci, novac i čokolada" otkriva što se sve može dogoditi kada otvorite svoje srce duhovnim tajnama koje prebivaju u stvarnom svijetu. Ova priča pokazuje kako da volite muškarca, a da pritom ne izgubite sami sebe, kako da pronađete posao koji će ispuniti vaše srce i kako da vam čokolada bude izvor zadovoljstva, a ne boli.

Prvu kolumnu naše nove suradnice možete pročitati OVDJE. Uživajte!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti