Budi zgodan, budi fin, čeka te tvoj Fancy tim

Budi zgodan, budi fin, čeka te tvoj Fancy tim

Budi zgodan, budi fin, čeka te tvoj Fancy tim
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.03.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U današnjem užurbanom i kaotičnom vremenu kad je ona stara izreka „vrijeme je novac" u potpunosti poprimila svoj puni smisao i kad pokušavate spojiti kraj s krajem, posao, školu, kućanske i obiteljske obaveze, druženja, izlaske i prijatelje, baš danas ljudi malo ili nikako vremena najviše posvećuju sebi samima. Nažalost, to je uopće i problem današnjice, jer nam je uvijek bitno sve ostalo, a tek onda „ ja " ... „ne stignem", „žurim se" i „nemam vremena" su naše svakodnevne rečenice. A dokazano je da je čovjek nesretan ako nema vremena pogotovo za sebe. Kad nešto poklonimo ili učinimo za sebe samoga tad smo najsretniji i tako je uvijek bilo ... Pitanje glasi: „što zapravo učiniti i ima li rješenja ?"

Naravno da ima, jer upravo iz tog razloga  u Beauty Centaru FANCY  vršimo sve usluge uljepšavanja, uz stalno praćenje modnih trendova i modernih tehnologija nudimo široku lepezu frizersko-kozmetičkih usluga za žene i muškarce sve na jednom mjestu, u najkraćem vremenskom roku, odnosno 2 u 1...

Kako je to zapravo moguće ?

Uz prethodnu telefonsku najavu naše stručno osoblje posvetit će vam se u rekordnom roku te po vašim željama  izgradit će vam vaš „new look „ kakav ste oduvijek priželjkivali... Napravit ćemo vam frizuru, obojiti vašu kosu i istodobno ugraditi nokte ili oslikati i gelirati vaše prirodne, tako dok vi mirno pijuckate kavicu uz opuštajuću muziku  u modernom i ugodnom ambijentu, a pramenovi na vašoj kosi poprimaju željenu nijansu, moguće je to vrijeme posvetit manikuri vaših noktića  i dodatno poradit na izgradnji vašeg novog imagea.

 U Beauty centru FANCY uz frizure i ugradnju i geliranje noktiju nudimo i usluge gela s frenchom na noge, ugradnje ekstenzija, sve vrste svečanih i vjenčanih frizura, dnevni i večernji make-up, oblikovanje obrva, parafinske kupke, depilacije voskom, kao i depilacije šećernom pastom, njegu i čišćenje lica tal. Benexere proizvodima, njegu tijela i sve vrste opuštajućih (relax) masaža, kao i anticelulitne masaže u kombinaciji s termodekom i aromaterapijom. Također sve naše usluge možete darivati i dragim osobama putem našeg poklon bona kao poseban dar za rođendan, vjenčanje ili neke druge svečane prigode.

U opuštajućoj atmosferi našeg salona, te uz susretljivo i profesionalno osoblje obratite nam se s povjerenjem na naš tel/fax. 01 2009 036 i mob. 098 844 535;  mob: 091 1844 535 ili mail fancy@centar-fancy.com,  , a galeriju naših radova pogledajte na našoj web stranici www.centar-fancy.com  naša adresa: Prva Gupčeva 22, Sesvete ....  bit će nam zadovoljstvo ..." be fancy, be fine, it's your fancy time" ....

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti