Predstavljen revolucionarni anti-age napitak i otkrivena tajna ljepote Ive Jerković

Predstavljen revolucionarni anti-age napitak i otkrivena tajna ljepote Ive Jerković

Predstavljen revolucionarni anti-age napitak i otkrivena tajna ljepote Ive Jerković
  • Objavljeno: Petak, 05.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Mikeda Active Collagen 5000 došle su upoznati mnoge poznate osobe, a ovaj inovativni anti-age napitak isprobale su sve dame koje svakodnevno brinu o ljepoti svoje kože.

U prekrasnom prostoru i ambijentu Zagreb eye vidikovca u četvrtak 4.5.2017. predstavljena je Mikeda Active Collagen 5000. Revolucionarni napitak koji zbog svog jedinstvenog sastava osigurava optimalnu funkciju i zdravlje kože. U sve to došli su se uvjeriti svi oni kojima je briga o vlastitoj ljepoti i zdravoj koži neizbježni dio svakodnevice, pa su s velikim zanimanjem svoj Mikeda napitak testirali lijepa Iva Jerković, ambasadorica brenda Mikeda, glumica Petra Dugandžić, pjevačica Pamela Ramljak, voditeljica Lana Pavić, Ankica Dobrić, Ogi Antunac, pjevačica u usponu Zsa Zsa, Irina Čulinović, Tihana Harapin Zalepugin, Zvončica Vučković, tv voditeljica Ana Miščević, Bojana Maglaić, Lana Klingor Mihić i hrvatska zvijezda društvenih mreža, Jelena Perić te mnogi drugi.

Mikeda Active Collagen 5000 tekući dodatak prehrani s kolagenom je inovativni anti-age napitak i svjetski trend u nutritivnom pristupu pomlađivanja kože. Ovaj napitak uz vodeći francuski kolagen Peptan sadrži i Beauty Shield Complex te kombinaciju vitamina i minerala nužno potrebnih za hidrataciju i regeneraciju kože. Prema rezultatima istraživanja nakon upotrebe Mikeda Active Collagena 5000 koža je vidljivo restrukturirana već nakon 4 tjedna primjene, smanjuje vidljivost bora, povećava hidrataciju kože te poboljšava kvalitetu I strukturu kože.

„Drago mi je da je smo na ovom lijepom događanju predstavili naš novi proizvod i vjerujem da će Mikeda Active Collagen 5000 osvajati na prvu, kako izgledom, tako i svojim svojstvima. Ponosna sam što na hrvatskom tržištu predstavljamo ovaj inovativni anti-age napitak i nadam se da će vrlo brzo žene prepoznati njegovu vrijednost i mogućnosti. Ono što je najvažnije, sigurna sam da će Mikeda Active Collagen 5000 zavladati tržištem i ispuniti očekivanje svake žene kada je ljepota kože u pitanju“, rekla je Zlata Pešo, direktorica marketinga i prodaje u tvrtki Milsing.

Izabravši prelijepu Ivu Jerković za zaštitno lice, Mikeda Active Collagen 5000 dobila je potvrdu o neraskidivoj povezanosti ljepote i zdravlja kože, potvrđujući već sada svoj zvjezdani status u beauty krugovima. Pozitivni komentari prisutnih, poznati, kojima je već prvi susret s ovim napitkom izmamio osmijeh oduševljenja, pokazuju da je ova privlačna bočica ljepote spremna za sve izazove koje zahtjeva ženska koža.

„Drago mi je da sam upravo ja izabrana da budem ambasadorica Mikeda Active Collagena 5000, jer radi se o uistinu inovativnom, vrhunskom proizvodu koje će obožavati sve žene koje brinu o ljepoti svoje kože. Nikada ne volim pričati o ljepoti, jer je ona prolazna, ali vjerujem da će Active Collagen promijeniti i moju percepciju brige o koži i da ću malo utegnuti ove bore i bar nakratko zaustaviti starenje, što je svakoj ženi najveći izazov. Ova mala bočica tekućeg kolagena razveseli me svako jutro i vjerujem da će donijeti malu revoluciju kod ženske populacije i da će Mikeda Active Collagen 5000 postati nezaobilazni dodatak prehrani i stvar koju će žene s veseljem nositi u svojoj torbici“, rekla je Iva Jerković.

Više informacija o ovom revolucionarnom proizvodu doznajte na www.mikeda.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti