Izaberite pouzdane i kvalitetne proizvode za svog kućnog ljubimca!

Izaberite pouzdane i kvalitetne proizvode za svog kućnog ljubimca!

Izaberite pouzdane i kvalitetne proizvode za svog kućnog ljubimca!
  • Objavljeno: Petak, 05.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Dog & Style otvorio je kupcima svoja vrata u Međimurskoj 11 u Zagrebu prije 4 godine. Od samih početaka, u ponudi možete pronaći samo pouzdane i kvalitetne proizvode, po pristupačnim cijenama.

Za svog ljubimca možete pronaći različite proizvođače i brandove poput: Boscha, Meradoga, Josera, Farmina i Animonda. U ponudi se nalaze i hrvatski i regionalni proizvođači od kojih izdvajamo Premil hranu iz Vojvodine i Hermann Barf, hrvatskog proizvođača sirove hrane za pse.

Osim hrane za kućne ljubimce, u Dog & Style pet shopu možete pronaći i raznoliku opremu, igračke i odjeću za pse. Posebno je značajna suradnju sa domaćim brandovima Dawg Swag, Matis pet, a uskoro i s mladim nadama iz tvrtke Robowsky.

Ono što je u Dog & Style pet centru posebno važno je individualan pristup svakom kupcu i potrebama njihovog ljubimca. Kao mali kvartovski butik shop, lako se prilagođavaju potrebama kupaca i osluškuju njihove želje, a i rado s njima sudjeluju u razmjeni savjeta i iskustva.

Dog & Style je doista dio kvartovske zajednice i više od obične trgovine. To je mjesto od povjerenja kojem se ljudi vraćaju bez obzira na zastupljene brandove.

Posjetite Dog & Style Instagram profil gdje možete uživati u raskoši ove male pseće zajednice.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti