Pripremite napitak od limuna i sjemenki lana za bolje zdravlje i ljepotu!

Pripremite napitak od limuna i sjemenki lana za bolje zdravlje i ljepotu!

Pripremite napitak od limuna i sjemenki lana za bolje zdravlje i ljepotu!
  • Objavljeno: Utorak, 02.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Sok od limuna i sjemenki lana se preporuča svim osobama koje imaju problema s radom probavnog sustava, žele potaknuti rad jetre i poboljšati izgled kože.

Ovaj napitak pijte ujutro na prazan želudac kako biste potaknuli rad metabolizma i probavnog sustava. Napitak će apsorbirati sve toksične spojeve iz hrane i istovremeno potaknuti eliminaciju toksina iz probavnog sustava.

Isprobajte recept za napitak od limuna i lanenih sjemenki!

Lanene sjemenke smanjuju rizik od nastanka raka kože i maternice. Omega 3 masne kiseline iz lanenih sjemenki će potaknuti stanice raka na samouništenje i neće štetno djelovati na zdrave tjelesne stanice.

Ovaj napitak je jako dobar izvor vitamina B6 koji pretvara hranu u energiju i ubrzava rad metabolizma.

Istraživanja su pokazala da lanene sjemenke reguliraju razinu kolesterola i krvnog tlaka i smanjuju rizik od nastanka bolesti kardiovaskularnog sustava.

Ovaj napitak je jako dobar izvor važni elektrolita, kao što su kalij, kalcij i magnezij. Lanene sjemenke će ublažiti upalu u tijelu i smanjiti rizik od prijevremenog nastanka znakova starenja.

Saznajte zašto volimo lanene sjemenke!

Znanstvenici su ustanovili da sjemenke lana mogu pomoći u postizanju i održavanju zdrave tjelesne težine, ublažiti simptome gastritisa, čira na želucu, zatvora i hemoroida.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti