Razmazite svoju kožu uz Nuxe kozmetiku

Razmazite svoju kožu uz Nuxe kozmetiku

Razmazite svoju kožu uz Nuxe kozmetiku
  • Objavljeno: Četvrtak, 19.12.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Ovogodišnja limitirana izdanja najučinkovitijeg prirodnog balzama za usne, kultnog NUXE Rêve de Miel®, svojim su ambalažama fokusirana na 3 odgovorne obveze s kojima je NUXE u uskoj vezi, a novost je i obogaćena formula klasičnog Huile Prodigieuse® suhog ulja – Huile Prodigieuse® Riche.

Zaštita pčela

Već više od 10 godina NUXE sponzorira organizaciju Un Toit pour les Abeilles (franc. Krov za pčele) postavljanjem košnica i razvojem kolonija pčela u pokrajini Vosges u Francuskoj. Godine 2018. NUXE u suradnji s muzejom Louvre postavlja i 6 košnica u vrtovima Tuileries u Parizu te na taj način sudjeluje u podizanju svijesti među stanovnicima grada i turistima o važnosti pčela za bioraznolikost u svijetu.

Poštivanje prirode

Smanjiti utjecaj na prirodu i okoliš iznimno je važan korak u proizvodnji. NUXE formulacije proizvoda sadrže biljne aktivne sastojke koje potječu iz područja s kontroliranom zemljopisnom sljedivosti te ne sadrže niti jednu zaštićenu biljnu vrstu. NUXE daje prednost korištenju ekološko odgovornih aktivnih sastojaka te metodama zelene/prirodne ekstrakcije. Također, i sve NUXE formule proizvoda su u potpunosti biorazgradive.

Francuska kvaliteta

Svaki NUXE proizvod je formuliran i proizveden u Francuskoj (Made in France). Iz NUXE laboratorija za istraživanje i razvoj u Parizu te zatim i vlastitog proizvodnog pogona u regiji Brittany, NUXE crpi inspiraciju iz odlične tradicije francuske farmacije, s misijom inovacije i znanja. Prirodne NUXE formule podvrgnute su sistematskim in vivo testovima pod nadzorom dermatologa te garantiraju visoku toleranciju i sigurnost.

NUXE Rêve de Miel®

Koncentrat originalnog blaga za nahranjene, meke i obnovljene usne

Neponovljiva formula NUXE Rêve de Miel® Ultra-hranjivog i obnavljajućeg balzama za usne posebno je čuvana tajna. No, osjećaj ugode koji donosi suhim i oštećenim usnama je neosporan, a njegova učinkovitost dokazana spektakularnim rezultatima u ekstremnim zimskim uvjetima u Kanadi.

Prirodni sastojci vrhunske kvalitete – med bagrema, dragocjena biljna ulja, pčelinji vosak, shea maslac i Oleoactif® propolisa (uljni ekstrakt) – osiguravaju obilnu hranu i potpunu obnovu suhih i oštećenih usana. Njegova bogata tekstura se topi na usnama, a slastan miris meda i esencijalnih ulja u potpunosti očarava. Ovogodišnja staklena ambalaža boje jantara te kartonska kutijica dobivena iz šuma pod odgovornim upravljanjem, vizualno dočaravaju moderni „neo-ljekarnički“ stil.

nuxe-reve-de-miel

Cijena, 15 g: 87,40 kn

Nuxe Huile Prodigieuse® Riche

Kada stignu hladnoće i padnu temperature, a grijanje u zatvorenim prostorima se pojača, dolazi i do intenzivnog isušivanja kože. Da bi doskočili problemu zimskog isušivanja, ali i problema suhe i vrlo suhe kože, Laboratorij NUXE kreirao je još hranjiviju, obogaćenu formulu klasičnog Huile Prodigieuse® suhog ulja – Huile Prodigieuse® Riche.

Visoka koncentracija 7 dragocjenih prirodnih ulja dodatno je pojačana s čak 30% više ulja makadamije koje je po svojem sastavu najsličnije sebumu naše kože. Ovaj kultni eliksir prepoznatljivog mirisa, zadržao je i svoju nemasnu teksturu, bez mineralnih ulja, silikona i konzervansa.

nuxe riche suho ulje

Staklena bočica s raspršivačem, 100 ml: 247 kn

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti