Romantične novogodišnje ideje za parove

Romantične novogodišnje ideje za parove

Romantične novogodišnje ideje za parove
  • Objavljeno: Petak, 31.12.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Silvestrovo je idealna prilika za romantične parove, vrijeme koje ih podsjeća na sve godine koje su zajedno, kao i planiranje njihove budućnosti.

Budući da ovaj praznik označava početak nove godine, pronađite nezaboravan način kako biste dobro započeli budućnost. Dajte mašti prostora za pronalaženje neobičnog načina kako izraziti svoje osjećaje toj jako važnoj osobi u vašem životu.

Poruka u balonu

Uskladite raspoloženje s porukom u balonu. Napišite ljubavno pismo, ili neku želju, zatim zarolajte pismo najtanje što možete jer ga želite staviti u balon. Kupite buket crvenih ruža sa crvenim balonima i otvorite grlo jednog od balona, tako da možete staviti svoju ljubavnu poruku unutra. Uživajte u romantičnoj večeri za Silvestrovo i iščekujte da vaša partnerica primijeti pismo unutar balona.

Ako vam financije dopuštaju, pokušajte ugurati i komad nakita unutar balona. To je izrazito kreativan način za dostavljanje romantične poruke osobi koju volite.

Ispišite njeno ime s laticama ruže

Naravno na vama ostavljamo da odaberete i pripremite sobu prije nego što uvedete partnericu u nju. Ispišite njeno ime na krevetu s ružinim laticama, ili joj napišite neku poruku uz pomoć njih. Ne koristite vječno „volim te", budite originalni. Učinite to specifično za nju. Ispunite sobu s romantičnim dodacima kao što su čokolade i jagode, a ne zaboravimo i šampanjac.

Napravite album samo za nju

Još jedna romantična ideja za vašu partnericu ako niste baš pri novcima.

Snimite sve njene omiljene pjesme, zajedno s nekoliko vaših zajedničkih. Nađite omiljenu sliku s vas dvoje i napišite ljubavnu pjesmu. Ako ne možete napraviti sami, idite do prve tiskare ili kod prijatelja koji je na „ti" s kompjuterima i sprintajte si naslovnicu za CD-e koja uključuje onu posebnu sliku na prednjoj strani i pjesmu na poleđini.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti