Ideje za proslavu Nove godine

Ideje za proslavu Nove godine

Ideje za proslavu Nove godine
  • Objavljeno: Petak, 31.12.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Svake godine, tisuće hrabrih ljudi bori se s hladnoćom po centrima naših gradova. No ne morate se i vi gužvati po zimi dok iščekujete ulazak u Novu godinu.

Umjesto toga, budite domaćin tematskoj zabavi za svoje prijatelje. Tematske zabave mogu biti za osobe svih dobi, u rasponu od zabava s igrama koje uključuju hrpe prijatelja, do intimnijeg ugođaja za dvije osobe.

Fokusirajte se na budućnost

Na proslavi Nove godine, u biti se opraštate od stare godine i radite dobrodošlicu novoj. Usredotočite se na budućnost za svoju temu proslave. Čitajte ljudima budućnost iz karata. Ili još bolje neka netko iz društva glumi medija, ili vračaru nekog tipa. Ta osoba svima može čitati iz dlanova, ili tarot karata ili naravno iz kave. Gosti mogu dijeliti svoje želje za budućnost sa svima, jer one ustvari otkrivaju njihove novogodišnje odluke. Za više zabave, zamolite goste da izrade vlastite futurističke kostime kako bi upriličili tematsku zabavu.

Vrijeme igara

Ako želite imati obiteljsko-prijateljsku zabavu, koristite temu igranja kako bi uveselili mlađe goste. Cijela noć biti će posvećena igrama. Kada napokon stigne ponoć, poslužite vaše mlađe goste sa sokom od jabuke kako bi se osjećali dodatno važno i naravno starije (samo se pokušajte sjetiti sebe kao djeteta i starijih kako nazdravljaju u ponoć).

Vrijeme je za romantiku

Ne morate pozvati 50 prijatelja kako bi proslavili ulazak u Novu. Umjesto toga, napravite privatno, intimno slavlje za dvije osobe. Ostanite kod kuće, ali se i dalje spremite u najbolju odjeću. Ukrasite sobu kao da je dobar restoran. Upalite svijeće. Posipajte ružine latice po sobi. Pustite laganu, romantičnu glazbu i samo uživajte u tihoj noći kod kuće. Proslavite s bocom pjenušca, a kada stigne Nova godina, ne zaboravite pokloniti partneru/ici sočan ponoćni poljubac.

Povratak u prošlost

Ako ste tip osobe koja preferira slaviti u gužvi, pozovite sve svoje prijatelje i članove obitelji kako bi proslavili prolazak vremena. Možete odabrati specifično desetljeće kao temu (70-ete, 80-ete, itd.), ili možete pozvati goste da dođu odjeveni u odjeću iz svojeg omiljenog desetljeća. Slušajte glazbu iz vremena odabrane teme. Prikupite slike svojih gostiju iz njihovih mlađih dana i napravite šaljivi pano s fotografijama.

Ma samo uživajte, to je najbitnije!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti