Rujanski plodovi za bolji seks

Rujanski plodovi za bolji seks

Rujanski plodovi za bolji seks
  • Objavljeno: Subota, 07.09.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Možda ste već počeli jesti sezonski, a ako niste, donosimo vam još jedan razlog zbog kojeg biste trebali. Znanstvenici su dokazali da neke namirnice mogu pospješiti libido, a ujedno spriječiti nastanak raznih bolesti.

Šipak

Šipak može učiniti čuda za erekciju. Znanstvenici su dokazali da muškarci, koji šipak ili sok od šipka konzumiraju svakodnevno, imaju manji rizik od nastanak erektilne disfunkcije. Njegovo antioksidacijsko djelovanje će smanjiti razinu slobodnih radikala koji ometaju cirkulaciju u tijelu, uključujući i područje genitalija.

Sjemenke bundeve

Odličan su izvor cinka, koji pospješuje libido kod žena. Također obiluju omega 3 masnim kiselinama koje, između brojnih zdravstvenih prednosti, održavaju vaš libido zdravim.

Jabuke

Jabuke će u svakom smislu poboljšati vaše zdravlje, uključujući i seksualno. Jabuka će pospješiti cirkulaciju na području genitalija i povećati želju za seksom, a kvercetin će smanjiti rizik od nastanka raka prostate.

Borovnice

Borovnice i sok od borovnica će smanjiti rizik od nastanka infekcija urinarnog trakta, vitamin B će pomoći u regulaciji hormona, a vitamin C pospješiti zdravlje i funkciju spermija. Borovnice također imaju antioksidacijsko djelovanje, čime će povećati želju za seksom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti