Sok od aloe vere pospješuje zdravlje kože

Sok od aloe vere pospješuje zdravlje kože

Sok od aloe vere pospješuje zdravlje kože
  • Objavljeno: Nedjelja, 08.02.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Aloe vera se već dugi niz godina dodaje u kozmetičke proizvode za njegu i održavanje zdravlja kože, a novo istraživanje otkriva da svježi sok od aloe vere ima najbolji učinak na zdravlje i ljepotu kože, prenosi Prevention.

Iako niti jedan sok ili hrana neće dati čudesne rezultate, pogotovo ako ne pazite na ostale životne navike, sok od aloe vere će definitivno pomoći. Aloe vera je odličan izvor vitamina, naročito vitamina B skupine, vitamina E i folne kiseline.

Ovi vitamini povoljno djeluju na zdravlje cjelokupnog organizma, što će se primijetiti i na koži. Ako je vaša koža često suha ili patite od nekih bolesti kože, kao što je psorijaza, zdravlje kože možete pospješiti tako da pripazite što unosite u svoje tijelo.

Pripremite sok od aloe vere za bolje zdravlje!

Sok od aloe vere vam tu može pomoći jer ima protuupalno djelovanje, odličan je izvor antioksidanata i štiti kožu od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Sok od aloe vere na kožu ne djeluje direktno, već pospješujući zdravlje cjelokupnog organizma pospješuje i zdravlje, kao i izgled kože.

Stručnjaci ističu da se prije početka redovitog konzumiranja soka od aloe vere svakako posavjetujete s liječnikom, naročito ako patite od probavnih tegoba, bolesti kardiovaskularnog sustava ili dijabetesa.

Prethodna istraživanja su pokazala da površinsko nanošenje aloe vere može pomoći u ublažavanju opekotina, akni i prištića. Također, aloe vera može ublažiti različite iritacije kože jer ima umirujuće i blago djelovanje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti