Srebrom protiv nečiste kože!

Srebrom protiv nečiste kože!

Srebrom protiv nečiste kože!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 27.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Mala od lavande

Kategorija: Zanimljivosti

Prištići, akne, mastan i neujednačen ten nisu rezervirani isključivo za tinejdžerske dane. Sve više odraslih žena ima problema s nečistom kožom, a uzroci mogu biti različiti - od hormonalnog poremećaja do neadekvatne prehrane ili agresivne njege kože. Takvoj koži potrebna je učinkovita i nježna njega koja neće dodatno isušiti epidermis i povećati njegovu osjetljivost.

Upravo je takva nova prirodna kolekcija Male od lavande SILVER, linija kozmetike za njegu lica obogaćena srebrom. Proizvodi iz SILVER kolekcije osmišljeni su za sve tipove kože, posebice kožu sklonu prištićima, aknama te povećanom lučenju sebuma, a primjenjivi su kroz svakodnevnu rutinu čišćenja i održavanja kože u dobrom stanju. Studije su pokazale antibakterijsku i protugljivičnu učinkovitost srebra, koje u preciznim omjerima sadrži i SILVER kolekcija proizvoda za temeljito čišćenje i njegu kože:

Sapun za čišćenje lica SILVER

SILVER sapun uz srebro sadrži i ugljen kako bi osigurao izuzetno precizno, temeljito čišćenje kože, posebice pora.

Ovaj jedinstveni sapun dolazi u stiku pa je izuzetno jednostavan za primjenu, praktičan za putovanja i 100% iskoristiv.

MPC: 39,90kn

Mlijeko za umivanje lica SILVER

Jedan od noviteta na tržištu, mlijeko za umivanje lica uspješno skida šminku i dnevne nečistoće s kože na nježan, hranjiv i umirujući način, bez isušivanja i iritacije kože.

MPC:99,90kn

Tonik za lice SILVER

Tonik za lice sa srebrom omogućava hidrataciju i osvježenje kože, te sastavom osigurava savršenu čistoću kože lica spremne za bezbrižnu hranjivu njegu SILVER kremom.

MPC: 99,90kn

Krema za lice SILVER

Hrani kožu uz fantastične učinke srebra.

Brzoupijajuća formula pogodna je kao podloga za makeup ili lagna, obnavljajuća noćna njega, a posebno se preporučuje osjetljivijoj i problematičnoj koži na kojoj postiže brzo vidljive rezultate.

MPC: 139,90kn

Svi Mala od lavande SILVER proizvodi dostupni su u dm prodavaonicama i na webu www.malaodlavande.com

Želite li osvojiti Silver paket Male od lavande za njegu kože? Na ovoj Facebook objavi ostavite link najboljeg članka ili recepta sa portala CentarZdravlja.hr!

Sretno!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti