Stanari najpoznatije kuće u Hrvatskoj dobili svoj TV program!

Stanari najpoznatije kuće u Hrvatskoj dobili svoj TV program!

Stanari najpoznatije kuće u Hrvatskoj dobili svoj TV program!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.02.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

Big Brother nikad nije bio zabavniji, a za to se brinu naši stanari koji su postali otkačeni voditelji TV programa na Big Brother televiziji nazvanoj SPAČKA TV.

Od danas, gledatelji u Hrvatskoj dobivaju najluđu, najuvrnutiju i najzabavniju televiziju ikad, a gledatelji će TV program BB stanara moći pratiti i uživo na web platformi RTL Play, od ponedjeljka do četvrtka, od 11-13 sati te od 17 do 19 sati.

Spačka TV je već krenula s 'radom', a predstavljamo vam njezine voditelje i urednike.

Programski direktor Spačke TV je Tomislav, Anchy je postala stilistica i vizažistica za žene dok je Lidija stilistica za muškarce.

Osim što su ujutro stanari već imali talk show 'Popodnevna rosa', gdje je urednik Tomislav za voditeljicu postavio Luciju, koja je pak, na 'trač partiju', u goste, pozvala Luku i Anezi, talk show se pretvorio u žustru raspravu gdje je Anezi slušala prodike od strane Luke i Lucije. Gledatelje u 17 sati na RTL playu uživo očekuje i meksička sapunica na njihov način! Lidija će postati pomoćnica Perdita Servantes, Ljiljana - grofica i udovica Maria Hipolita Diaz, Marjan - pomoćničin muž, Marko De Servantes, Antonio - pomoćničin sin Toni De Servantes, Lucija - grofičina kćer Lucija Hipolita Diaz, Dubravka - sestra grofičinog bivšeg muža, Dolores Maghalaes, te Ana – služavka, Ana Marija.

A u 18 sati, kviz ’Pranje mozga’, u kojem stanari odgovaraju na pitanja voditelja Marjana, a koja se vezana uz vanjski svijet. Na pitanja mogu odgovarati samo sa ’točno’ ili ’netočno’. Natjecatelji kviza bit će Ana, Bojan i Antonio.

Hoće li stanari biti bolji od meksičkih glumaca i hoće li naši ’natjecatelji’ kviza znati odgovore na Marjanova vrckava pitanja, ne propustite pogledati i u dnevnoj emisiji od 21.30 sati.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti