Što vaša omiljena boja govori o vama?

Što vaša omiljena boja govori o vama?

Što vaša omiljena boja govori o vama?
  • Objavljeno: Nedjelja, 25.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Možda ste primijetili da su vas u različitim životnim razdobljima privlačile različite boje. Ovo je potpuno normalno i zapravo predstavlja kraj jedne životne faze i početak druge.

Crvena

Osobe, čija je omiljena boja crvena, su izvana jake i grube, ali iznutra vrlo često osjećajne i osjetljive. Crvena boja je pokazatelj snage i strastvenosti, visoke razine energije i uzbuđenosti.

Naranča

Osobe, čija je omiljena boja narančasta, su kreativne i imaju zdrav seksualni život. One vole avanture i vrlo često su prizemljene i realne.

Žuta

Žuta boja označava moć i djelovanje. Ljudi koji vole žutu boju su prirodni vođe i dobri poduzetnici. Žuta boja je boja sreće, ali i ljubomore.

Zelena

Zelena boja označava povezanost s osjećajima. Vi uživate u životu dok pomažete drugima. Ipak, zelena boja može biti i boja zavisti.

Plava

Plava boja predstavlja otvorenost i dobru komunikaciju. Vi se možete prilagoditi razgovoru s bilo kojom osobom o bilo kojoj temi. Plava boja je boja smirenosti i snage, ali i želje za natjecanjem.

Ljubičasta

Ako volite ljubičastu boju, velika je vjerojatnost da ste intuitivni i u stanju prepoznati sve što nije kako treba. Vi ste željni znanja i učenja. Ljubičasta boja je boja moći i autoriteta.

Ružičasta

Vi ste veseli i uživate dok druge osobe činite sretnima. Vi se uvijek trudite u svemu vidjeti samo ono najljepše. Ružičasta boja predstavlja smirenost i otvorenost.

Saznajte koje boje je dan vašeg rođenja!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti