Što znače rupice na leđima?

Što znače rupice na leđima?

Što znače rupice na leđima?
  • Objavljeno: Subota, 17.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ljudsko tijelo je preplavljeno malim nesavršenostima i anomalijama. Neke osobine nasljeđujemo od roditelja, kao što su boja kose, visina i težina. No, postoje i one osobine koje su suptilnije, ali ne i manje važne. Zapravo, ti mali znakovi mogu ukazivati na cjelokupno zdravstveno stanje i sposobnosti kojih nismo bili ni svjesni.

Ako uzmemo za primjer rupice u lumbalnom dijelu leđa, možemo pretpostaviti brojne osobine.

Osim što ih često smatramo slatkima, vjerojatno ste ih naslijedili od majke. One su uglavnom genetski predispozicionirane. Prema službenim medicinskim opisima, stvorene su kratkim ligamentom koji se proteže između stražnjeg dijela kralježnice i kože.

Što znače ti pokazatelji?

Prema istraživanjima, rupice na donjem dijelu leđa su vizualno privlačne, ali imaju i seksualnu korist. Navodno je ženama koje ih imaju lakše postići orgazam, a objašnjenje se krije u položaju i obliku zdjelice i leđnih kostiju. Položaj kostiju i mišića u tijelu mogu prouzročiti bolju cirkulaciju, a time i veće šanse za postizanje orgazma.

Rupice na leđima ne ukazuju na ništa negativno. Možete imati jače izražene, tj. dublje rupice. Veličina, oblik i izgled rupica ovise o težini i građi. Češće su izražene kod žena.

Ako ste jedna od osoba koja ima ove slatke male rupice, zapamtite da ih možete dodatno izraziti uz pomoć vježbi iz joge. Položaj tijela u kobra pozi jača mišiće cijelih leđa, pogoduje gibljivosti i naglašava već postojeće rupice.

Saznajte kako se izvodi Kobra poza!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti