Sudjelujte u HARD BODY Mega izazovu 2020 i dovedite se do forme života!

Sudjelujte u HARD BODY Mega izazovu 2020 i dovedite se do forme života!

Sudjelujte u HARD BODY Mega izazovu 2020 i dovedite se do forme života!
  • Objavljeno: Subota, 19.09.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Prijavite se na HARD BODY MEGA IZAZOV, gdje ćete imati priliku sudjelovati u 12 tjedana dosegnuti do forme života i uz pomoć trenera Tomislava Dolušića i nutricionista Branimira Dolibašića izgubiti kilograme i učvrstiti tijelo.

12 tjedana do forme života

Prijavite se i sudjelujte u velikom HARD BODY IZAZOVU. Biramo 8 odabranih kandidata koji će u dvorani vježbati pod prismotrom trenera i nutricionista. Svi koji se prijave, a ne budu izabrani, mogu vježbati od kuće uz iste treninge i prehranu.

Kako se prijaviti?

Na mail HBmega.izazov@fulltv.hr pošaljite svoje podatke:

  • ime i prezime
  • adresa
  • dob
  • težina
  • visina
  • opseg struka
  • vašu sliku

Prijavite se i BESPLATNO sudjelujte 12 tjedana u HB MEGA IZAZOVU!

8 odabranih kandidata vježba pod budnim okom trenera u Hard Body Premium Gym Dream Gym Sopot – www.dreamgym.hr

Cilj HARD BODY MEGA IZAZOVA je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. Što znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob!

Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

Najbolje kandidate očekuju nagrade!

HARD BODY je cjelovit koncept promjene i osobnog napretka kroz originalni program vježbanja na koji se nadovezuje HARD BODY plan prehrane. Prehrana i tjelovježba su dva kraja potrebe istog tijela, stoga smo stručno iskustvo i uspješne rezultate kineziologa i nutricionista spojili u jedinstven program. Sadržaj utjelovljuje plodove dugogodišnjeg rada, vođenja i savjetovanja domaćih ljudi, primjeren našoj svakodnevici, lokalnoj hrani, navikama i načinu života. HARD BODY plan prehrane skrojen je prema znanstvenim kriterijima tako da ciljano podrži potrebe za HARD BODY program vježbanja. Budući da donosi znanja kako individualno prilagoditi prehranu, HARD BODY polaznika trajno usmjerava kako zadržati zdrave navike i postići zdravu ravnotežu, čime nadilazi jednokratnu primjenu i šablonske dijete.

Više informacija potražite na: www.hard-body.com.hr i www.nutriskop.hr

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti