Sutra potpuna pomrčina Mjeseca u Vodenjaku (27.07.) – Vrlo intenzivan, čak sudbonosan događaj!

Sutra potpuna pomrčina Mjeseca u Vodenjaku (27.07.) – Vrlo intenzivan, čak sudbonosan događaj!

Sutra potpuna pomrčina Mjeseca u Vodenjaku (27.07.) – Vrlo intenzivan, čak sudbonosan događaj!
  • Objavljeno: Četvrtak, 26.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

U petak, 27. srpnja tijekom večernjih sati odvijat će se potpuna Pomrčina Mjeseca u znaku Vodenjaka koja će trajati više od sat vremena. Sve će započeti u 21 sati i 30 minuta, a energetski će biti vrlo intenzivna, pa i sudbonosna.

U sve će biti upleteni Mjesečevi čvorovi, sjeverni i južni, pa je vrijeme da raspletemo neke karmičke čvorove koji nam otežavaju život. Potrebno je pronaći nova rješenja za stare probleme i u tome nam ova pomrčina može biti od velike pomoći.

Kao prvo, Sunce će se smjestiti u blizinu sjevernog Mjesečevog čvora u Lavu, pozivajući nas da ne zaboravimo na ciljeve i želje koje trebamo ostvariti. Svakodnevne dužnosti često nas udalje od sebe i zaboravimo što je nama bitno.

Na suprotnoj strani od Sunca, Mjesec i Mars doticat će južni čvor, a taj trojac bit će na udaru Urana iz znaka Bika. Kao da nemamo izbora, moramo se suočiti s nekim aktivnostima, propustima iz prošlosti. Dobro je vidjeti što nam šteti, zbog čega stojimo na mjestu, što moramo otpustiti da bi naše Sunce, naša svjetlost mogli zasjati punim sjajem.

Ova pomrčina zaista može donijeti neočekivane promjene. Najteže će biti onima koji se ne pomiču s mjesta, koji okreću glavu od problema. Njih će Svemir zaista žestoko probuditi. Nemoguće je zadržavati se na mjestu koje vam ne donosi ništa, na mjestu na kojem nema ljubavi koju trebate, na kojem nema novaca koji su vam potrebni za život, na kojem ne dobivamo podršku, razumijevanje.

Nemoguće je.

Nekad je teško napustiti ta poznata mjesta, mislimo da su naša i da nemamo drugog izbora, pa stojimo tu i čekamo bolja vremena. A umjesto da bude bolje, bude još gore.

Zato su pomrčine tu. One nemilosrdno guraju prema naprijed, za naše dobro. One ne kažnjavaju, niti prijete, silina njihove energije poziva nas na buđenje, pokreću nas prema naprijed, ne daju nam da guramo probleme pod tepih i okrećemo glavu u drugom smjeru.

Mnogi bi u idućim mjesecima mogli doživjeti krupne promjene. O kakvim promjenama je riječ, ovisi o vašem osobnom horoskopu, no nekako to i sami možete doznati.

Kojim ste trenutno područjem života najmanje zadovoljni? Čega se najviše bojite? Što vam već neko vrijeme pričinjava probleme? Možda upravo na tom polju možete očekivati udar ove pomrčine.

Sve će se odvijati naglo, možda i neočekivano. Ako i ostanete bez nečega, ne zaboravite da će iz vašeg života nestati samo ono što bi vam u budućnosti moglo zadavati još više muke i problema.

Oni koji svjesno i odgovorno žive svoj život, ova energija može im biti od velike pomoći. Sigurno imate neku ideju koja vas zaokuplja i koju želite ostvariti, a niste se još pomaknuli s mjesta. Postavite jasnu namjeru. Vrijeme je za pokret, a prije toga dopustite si pustiti i otpustiti ono što vas ometa u njezinom ispunjenju. Imajte hrabrosti i vjerujte u ostvarivost svojih snova.

Budući da će se pomrčina odvijati u znaku Vodenjaka, riječ je o oslobađanju, o slobodi koja se doseže po svaku cijenu. Iza sebe ostavljamo neke stare načine razmišljanja i postupanja koji nas nisu doveli nigdje, zbog kojih se danas i nosimo sa smetnjama koje nam otežavaju život.

U trenucima krize pomaže Saturn koji će tvoriti pozitivan aspekt s Uranom koji napada ovu pomrčinu i poručuje – dosta je bilo čekanja, pokreni se s mjesta i napusti ono što ti misliš da je tvoja sigurnost, a zapravo je tvoj neprijatelj. Saturn će vam dati snagu i izdržljivost u zahtjevnim trenucima.

Sve s čim ste se borili u nedavnoj prošlosti, stiže pred vas. Gledat ćete u to i vidjeti ono što prije niste. I kad se suočite, bit je će vam jasno što trebate činiti.

Neke od simbolika ove pomrčine su ljubav, prijateljstvo, planovi, grupe, savezi i udruženja, sloboda vs. odnos s djecom, ograničenja. No njezino pravo značenje za vas može se očitati tek u osobnom horoskopu.

Sve što je skriveno izlazi na površinu, a informacije koje dolaze do vas pomoći će vam da donesete odluku.

Ona nema kratkotrajan učinak. Njezin utjecaj osjetit ćemo u narednih šest mjeseci.

Znakovi čiji će životi biti najviše zahvaćeni ovom pomrčinom su Vodenjaci, Lavovi, Bikovi i Škorpioni.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti