Zakorači u Svijet Novih Navika i malim svakodnevnim promjenama učini nešto dobro za sebe i naš planet!

Zakorači u Svijet Novih Navika i malim svakodnevnim promjenama učini nešto dobro za sebe i naš planet!

Zakorači u Svijet Novih Navika i malim svakodnevnim promjenama učini nešto dobro za sebe i naš planet!
  • Objavljeno: Petak, 29.04.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CentarZdravlja

Kategorija: Zanimljivosti

Sada je važnije nego ikad da učinimo nešto za očuvanje našeg planeta. Svatko od nas svakodnevno utječe na okoliš, od načina na koji kupujemo i kakve proizvode koristimo do načina na koji odlažemo otpad. Kako bismo svi lakše prepoznali koje navike trebamo promijeniti i kako ih najlakše usvojiti, CentarZdravlja.hr je pokrenuo projekt Svijet Novih Navika, uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, koji doprinosi jačanju svijesti šire o javnosti o važnosti očuvanja okoliša i održivosti u svim aspektima života. Na posebnoj domeni portala očekuju te teme i savjeti iz različitih područja vezanih uz ekološki način života. Vrhunac projekta je konferencija s izložbeno-prodajnim prostorom koja će se održati u studenom 2022. godine.

Zdrava prehrana, održiva moda i kozmetika, recikliranje, suvremena tehnologija

Zakorači i ti u Svijet Novih Navika i čitaj o zdravoj, organskoj i plant based prehrani, etičkoj i održivoj modi i kozmetici, ispravnim načinima recikliranja i korištenja biorazgradivih proizvoda, ali i suvremenoj tehnologiji i proizvodnji koja, ne samo da ne šteti okolišu, nego je i dobra za njega. Još puno tema očekuje te u formatima poput priča, intervjua i reportaža o našim ekološki osviještenim sugrađanima, kao i stručnjacima, institucijama, udrugama, chefovima i vlasnicima restorana te proizvođačima i malim obrtnicima koji su prihvatili novi, održivi način života.

Usvoji barem jednu novu naviku i učini to odmah!

Na koji način i ti možeš postati aktivan sudionik Svijeta Novih Navika? Već malim svakodnevnim promjenama i ti možeš imati pozitivan utjecaj na okoliš, a tako ćeš ovaj planet učiniti boljim mjestom i za buduće generacije. Donesi odluku, usvoji barem jednu novu naviku i zamisli da to isto napravi još stotinu, tisuću ili, budimo optimistični, još milijun ljudi. Nije važno koju točno novu naviku ćeš usvojiti, važno je samo jedno - napravi barem nešto i napravi to odmah!

Ako i ti imaš priču o svojim ekološkim navikama, slobodno je podijeli s nama! Kontaktiraj nas izravno ili koristi #SvijetNovihNavika na društvenim mrežama i na taj način ispiriraj obitelj, prijatelje, poznanike, kolege i ostale da ih i oni prihvate.

Prati nas na posebnoj domeni Svijet Novih Navika i na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti