Svjetiljke od himalajske soli pomažu kod anksioznosti

Svjetiljke od himalajske soli pomažu kod anksioznosti

Svjetiljke od himalajske soli pomažu kod anksioznosti
  • Objavljeno: Utorak, 08.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Jeste li čuli za svjetiljku od himalajske soli? U preopterećenom svijetu punom stresa i anksioznosti, ove jednostavne svjetiljke mogu pozitivno utjecati na vaše mentalno zdravlje.

Sve oko nas emitira ione, i pozitivne i negativne. Jeste li primijetiti da na svježem zraku imate više energije i osjećate se bolje? To je zato što ne postoje pozitivni ioni koje emitiraju ogromne količine tehnologije koja nas okružuje kao što su mobiteli, prijenosna računala i televizori. Ti ioni uzrokuju kemijsku neravnotežu u tijelu, što u prevelikoj količini može dovesti do anksioznosti.

Svjetiljka od himalajske soli može pozitivno djelovati na zdravlje, a u nastavku pročitajte kako.

Blokira pozitivne ione

Ove svjetiljke emitiraju velike količine negativnih iona. Što je veća lampa, više je negativnih iona koji blokiraju pozitivne. Nabavite jednu veću ili više manjih i rasporedite ih po kući.

Poboljšava zdravlje

Himalajska sol sadrži i do 84 minerala u tragovima koji su potrebni tijelu. Također jača kosti, regulira tjelesnu pH ravnotežu, te uravnotežuje količinu vode u tijelu.

Produljite život tajnama s Himalaje!

Daje energiju

Negativni ioni povećavaju protok kisika u mozak. Osim toga, daje energiju tijelu i jačaju metabolizam.

Čisti zrak

Himalajska sol briše pozitivne ione koje emitiraju elektronski uređaju i štiti nas od toksičnosti i bakterija.

Djeluje u borbi protiv bolest

Svjetiljka od himalajske soli uništava negativna zračenja, snižava visoki krvni tlak, smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara.

Potiče bolji san

Najbolje mjesto za svjetiljku od himalajske soli je spavaća soba. donosi brojne zdravstvene prednosti i olakšava san. Himalajska sol pomaže tijelu dobiti više odmora.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti