Vakumska kavitacija – još bolja i efikasnija metoda ultrazvučne liposukcije

Vakumska kavitacija – još bolja i efikasnija metoda ultrazvučne liposukcije

Vakumska kavitacija – još bolja i efikasnija metoda ultrazvučne liposukcije
  • Objavljeno: Srijeda, 31.03.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Vakumska kavitacija je neinvazivan i bezbolan tretman koji ujedinjuje efekt vakuma i kavitacije, te omogućava brzo, sigurno i učinkovito uklanjanje lokalnih  masnih naslaga i  oblikovanje tijela (trbuh, stražnjica, bokovi, bedra, koljena, ruke), bez dugotrajnog oporavka, oteklina, edema ili alergija.

Sam princip rada vakumske kavitacije temelji se na ultrazvučnoj kavitacijskoj sondi uglavljenoj u vakumsku ventuzu, pa se u jednom tretmanu istovremeno rade dva.

Rezultati kavitacije vidljivi su već nakon prvog tretmana (1 do 4 cm u opsegu), a daljnjim se tretmanima rezultati  dodatno popravljaju. Učinak kavitacije je dugotrajan, te je sada moguće ukloniti  najtvrdokornije masnoće, pa čak i one skrivene između mišićnih vlakana.

Kako ne bi izostao očekivani  rezultat, prilikom odabira salona/studija bitno je obratiti pažnju da se zaista radi o aparatu za kavitaciju nekog renomiranog i provjerenog proizvođača,  sa ispravnim i redovito održavanim kavitacijskim sondama, te da tretman izvodi educirano i stručno osoblje.

U naš salon upravo je stigao najnoviji patentirani model ultrazvučne kavitacije - Sonic Shaper, jedan od rijetkih na tržištu sa svim potrebnim medicinskim certifikatima.

Kozmetički salon Gracilis

Adresa: Zvonimira Cimermančića 2
GradMjesto: 10000/Zagreb/Jarun
Telefon: 01 36 90 187

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti