Vrijeme je da napokon počnemo pričati o ovoj tabu temi!

Vrijeme je da napokon počnemo pričati o ovoj tabu temi!

Vrijeme je da napokon počnemo pričati o ovoj tabu temi!
  • Objavljeno: Srijeda, 05.05.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF, Promo

Kategorija: Zanimljivosti

Budimo realni, prirodne stvari ponekad nisu ugodne, a mi mislimo kako je napokon vrijeme da prekršimo pravila i pričamo o ovoj tabu temi.

Zbog čega se toliko ustručavamo čak i samo razgovarati o „poslu“ koji obavljamo u toaletu? Vrlo često trpimo i izbjegavamo obavljanje nužde kada smo na nekom javnom mjestu, u uredu, kada prespavamo kod prijatelja ili oni kod nas, a da ne spominjemo prve spojeve ili odlazak kod rodbine.

Najveća fobija koju imamo vezana je uz neugodan miris koji ostaje iza nas nakon korištenja toaleta i koji se nemilosrdno širi prostorom. Koliko puta smo se i sami uvjerili da za ovaj problem nije dovoljna upotreba osvježivača ili parfema, štoviše u tom slučaju imamo i kontraefekt.

Toliko smo naučeni da se sramimo razgovarati o potrebama i nuždi, da se čak i na sam spomen takvih stvari namrštimo, a postoji i stručni naziv za ovaj socijalni strah, koprofobija – to je iracionalni i neopravdan strah prema izmetu.

No, ne brinite, ono što je nekada bilo samo san ili nedostižna ideja, danas je tu! Predstavljamo vam Pre Poo.

Pre Poo potpuno mijenja iskustvo korištenje toaleta vama, ali i onima koji ga koriste nakon vas, na način da sprječava pojavu neugodnih mirisa i prije nego što nastanu- ozbiljno!

To je proizvod koji na jednostavan način ulazi u rutinu korištenja toaleta, kako bi takvo iskustvo bilo opuštajuće i bez nepotrebnih briga, posebno u prostorima koje dijelimo sa drugima. Ovaj revolucionarni toaletni sprej vas oslobađa neugodnih mirisa, a samim time i neugodnih misli, jer postoje puno važnije stvari o kojima se trebate brinuti. Miče fokus i brigu oko potrebe koju *svi* imamo.

Korištenje je jako jednostavno, potrebno je: protresti bočicu prije upotrebe, pošpricati 2-3 puta unutar wc školjke, obaviti sve što je potrebno i voilà!

Pre Poo je kombinacija eteričnih ulja te strogo čuvanih sastojaka, koji mu daju izvanrednu funkciju, kako bi toalet iza vas ostao nevjerojatno mirisan, oslobađajući vas brige i srama zbog velike nužde. Jer na kraju krajeva, to je nešto sasvim prirodno.

Važno je što je unutra! Zato u Pre Poo spreju ne koristimo:

  • parabene
  • formaldehide
  • organske plinove, pod tlakom
  • etanol

Stalo nam je do vašeg zdravlja, vašeg WC-a i ovog dragocjenog svijeta u kojem živimo. Zato ne koristimo NIKAKVE jake kemikalije, a moć Pre Poo-a je u dobrim sastojcima i malo čarolije. Za razliku od ostalih osvježivača, Pro Poo je siguran za udisanje i siguran za ispiranje.

Nevjerojatno je kako malo svježine može utjecati na vaš toalet, prijateljske ili ljubavne odnose – na vaš život!

* Uskoro dostupno u svim bolje opremljenim trgovinama.

Najčitanije zanimljivosti