Vrijeme je za Uskršnje darivanje portala CentarZdravlja.hr!

Vrijeme je za Uskršnje darivanje portala CentarZdravlja.hr!

Vrijeme je za Uskršnje darivanje portala CentarZdravlja.hr!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Uskršnji zeko je odlučio nagraditi vjerne čitatelje portala CentarZdravlja.hr vrijednim darovima.

Darivanje počinje danas, 26.3. i traje do subote 31.3.

Svakog danas darujemo vrijedne nagrade, a na Vama je da redovito pratite objave na našoj Facebook stranici gdje možete otkriti koje su nagrade u igri i na koji način ih možete osvojiti!

Danas darujemo NIVEA Urban Detox maske za lice!

Samo 1 minuta dovoljna je da se zaljubite u nove NIVEA Urban Detox maske za lice i udahnete svojoj koži novi sjaj. Za jedno zaista posebno iskustvo intenzivne njege, koja istovremeno jača zaštitnu funkciju kože, NIVEA stručnjaci razvili su NIVEA 1-Minutne Urban Detox maske za lice. Dugo čekanje da maska počne djelovati stvar je prošlosti: inovativna formula djelovanja u trajanju od samo 1 minute pretvara masku u svakodnevnu rutinu za njegu kože.

NIVEA Urban Detox Pore Refine maska ​​za čišćenje pora

Ova maska ​​dubinski čisti kožu u samo jednoj minuti i oslobađa je od prašine iz okoline i viška sebuma te čisti pore. Već nakon prve primjene koža izgleda svježije i sjajnije.

„Maska ima teksturu sličnu gelu koja se ne suši niti stvrdnjuje nakon primjene“, objašnjava LuisArturoCarbajal iz NIVEA odjela za istraživanje i razvoj. „Ovlaživač koji je sadržan u maski prilikom nanošenja na mokru kožu razvija ugodan efekt zagrijavanja i osigurava dubinsko čišćenje kože i pora.” Osim toga, formula sadrži detoksikacijski kompleks s ekstraktom magnolije. „Osim uklanjanja čimbenika stresa iz okoliša, formula s magnolijom dubinski čisti kožu“, rekao je NIVEA stručnjak.

NIVEA Urban Detox Moisturise maska za vlaženje kože

Ova maska ​​gasi žeđ dehidrirane kože u samo jednoj minuti. Njezina formula hladi kožu i uklanja posljedice negativnog djelovanja okoline, detoksificira i eliminira prljavštinu, ulje te nečistoće iz okoliša. Osvježavajuća tekstura s hijaluronskom kiselinom i zelenim čajem istovremeno opskrbljuje kožu intenzivnom vlagom, a vaša put je sjajna i ujednačena s dugotrajno njegovanim izgledom kože.

Ove dvije nove maske sjajno upotpunjuju već poznatuNIVEA Urban Detox masku za čišćenje kože koja pruža idealan oblik čišćenja kože za život u gradu. Bijela glina u formuli djeluje poput magneta i oslobađa kožu od masti i nečistoća iz okoliša. Time se također sprječava stvaranje nečistoća na koži.Uz NIVEA 1-minutne Urban Detox maske žene mogu svakog dana uživati u blagodatima rituala njege kože te time uživati ​​u sjajnom osjećaju duboko očišćene, savršeno vlažne i ojačane kože.

Na ovoj Facebook objavi napišite koja je tajna prekrasne kože i označite barem 3 prijatelja!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti