Velika akcija u showu: BB stanari izrađuju poklone za djecu iz doma, a i vi možete pomoći!

Velika akcija u showu: BB stanari izrađuju poklone za djecu iz doma, a i vi možete pomoći!

Velika akcija u showu: BB stanari izrađuju poklone za djecu iz doma, a i vi možete pomoći!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Prve blagdane u Big Brother kući stanari će provesti u pozitivnom ozračju.

Stanari će zaboraviti na razlike i nesuglasice te se ujediniti kako bi pomogli izraditi kreativne poklone za djecu iz Dječjeg doma Zagreb, a prikupljaju se i novčana sredstva za njihovu podružnicu Laduč.

U nedjeljnoj emisiji uživo stanari su vrlo emotivno reagirali na svoju novu misiju, a sudeći po komentarima, bit će ovo vrlo poticajan tjedan za sve BB-ovce. Cilj dobrotvorne akcije jest dodatno razveseliti djecu te unaprijediti kvalitetu njihova života. Riječ je o djeci bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi, a za koju brine brižno osoblje doma. Tako će stanari tijekom ovih uskrsnih blagdana izrađivati narukvice, uskrsna jaja i šalice, odnosno osmisliti svojevrsnu uskrsnu košaricu, kao i dječju predstavu. Stanari će se na trenutak vratiti u djetinjstvo pa će, između ostalog, biti i dijelom BB učionice. Kroz ovu dobrotvornu misiju upoznat ćemo njihovu nježniju stranu. Djeca iz Dječjeg doma Zagreb dobit će poklone stanara, dok će gledatelji do sljedeće live emisije svojim pozivima moći donirati novčana sredstva za dječji dom Laduč.

Dječji dom Zagreb kroz socijalne usluge zbrinjava djecu bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi te djecu čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima – od novorođenčadi do 21 godine starosti. Također zbrinjava i trudnice te majke s djecom. Dom pruža usluge i obiteljima djece, onim primarnim, udomiteljskim i usvojiteljskim.

Njegova podružnica Laduč pruža socijalne usluge djeci u starosti od 7 do 18 godina, onoj bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima. Podružnica Laduč također pruža usluge i obiteljima djece te primarnim, udomiteljskim i usvojiteljskim obiteljima.

Svi koji se žele priključiti dobrotvornoj akciji i svojom donacijom pridonijeti ovom plemenitom cilju, mogu to učiniti pozivom na broj 061 55 29 (cijena poziva 3,75 kn/min iz fiksne, odnosno 5,06 kn/min iz mobilne mreže) ili SMS porukom „BB29“ na broj 666 555 (cijena 3,72 kn/sms).

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti