Zaustavite vrijeme uz Yasenka Skinage collagen advanced 5000!

Zaustavite vrijeme uz Yasenka Skinage collagen advanced 5000!

Zaustavite vrijeme uz Yasenka Skinage collagen advanced 5000!
  • Objavljeno: Četvrtak, 13.07.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U vrijeme kada je sve užurbano i stresno, ponekad je nužno zaustaviti vrijeme i učiniti nešto dobro za zdravlje svoje kože.

Danas je u Velvet cafeu predstavljen novi proizvod Yasenka Skinage collagen advanced 5000 proizveden u Vukovaru.

Predstavljanju je bio nazočan vlasnik i osnivač Yasenke magistar farmacije Mohamed Radwan Joukhadar koji je odražao govor. Direktor marketinga Samo Koren i ambasadorica proizvoda Antonija Blaće pozdravili su uzvanike i predstavili novi proizvod Yasenka Skinage collagen advanced 5000.

Uz novi Yasenka Skinage collagen advanced 5000 proizvod koji sadrži hidrolizirani Naticol kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C, moguće je zaustaviti vrijeme svaki dan te time usporiti proces starenja.

Kombinacija visoke koncentracije kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena. Sinergija svih komponenti utječe na elastičnost i zategnutost kože, čvršće nokte te sjajnu kosu.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvede kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora.

Uzimanjem proizvoda Yasenka Skinage collagen advanced osigurano je dodat­no unošenje kolagena i hijaluronske kiseline u tijelo. Naticol hidrolizirani kolagen klinički dokazano djeluje na „anti-age“ proces, potiče sintezu kolagena i smanjuje vidljivost bora.

Visoko koncentracija hijaluronske kiseline hidratizira i hrani kožu, a resveratrol i vitamin C štite kožu od vanjskih utjecaja te opskrbljuju stanice energijom.

Skinage Collagen Advanced dolazi u tekućem obliku u bočici od 500 ml, što osigurava bržu apsorpci­ju i veću iskoristivost te dugoročno doprinosi ljepoti kože. Ugodan okus naranče osvježava dan i postaje nezaobilazan dio svakodnevice.

Yasenka Skinage Collagen Advenced - hrvatska kvaliteta koja brine za zdravlje i ljepotu kože.

Proizvod je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više informacija o proizvodu: www.yasenka.hr ili https://www.facebook.com/yasenkahealth/

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti