Završio 15. Dječji sajam u Areni Zagreb

Završio 15. Dječji sajam u Areni Zagreb

Završio 15. Dječji sajam u Areni Zagreb
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 06.10.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Završilo je jubilarno, 15. izdanje Dječjeg sajma održano ovog vikenda u Areni Zagreb. Besplatan ulaz, bogat sajamski program s preko 1000 malenih sudionika i 500 minuta programa, veliki sajamski popusti te zabavni sadržaji i ovaj su put privukli mnoštvo mališana i njihovih roditelja iz Zagreba, ali i brojnih drugih gradova.

Sajam pod počasnim pokroviteljstvom Grada Zagreba započeo je svečanim otvorenjem i predstavljanjem mališana odabranih za "Lica Dječjeg sajma 2014.". Nova ambasadorica Dječjeg sajma ove je godine pjevačica i hrabra majka Anđa Marić.

Prvi dan sajma obilježila je i izložba fotografija nekadašnje Miss Hrvatske Rajne Raguž, koja je inspiraciju pronašla u činjenici da čak i najmanji mališani pokazuju puno karaktera, što je pokušala uloviti i svojim objektivom. Budući da je Rajna od samih početaka Dječjeg sajma radila kao producent programa, logično je kako je i njena prva izložba održana upravo ovdje. Izložbu su došli razgledati modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić te ambasador Dječjeg sajma Dario Šimić. Fotografijama su posebno bili oduševljeni maleni modeli i njihove mame koji su prepoznali sami sebe na fotografijama, što je izazvalo puno smijeha i veselja.

Tijekom vikenda sajam su posjetili i voditeljica Ines Preindl,  pjevačica Ivana Marić, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak sa suprugom Ivanom, kćerima Ivanom i Lucijom te mnogi drugi.

Na sajam smo došli prvenstveno radi shoppinga i zabave, ali i jer je ovo jedini ovakav event u Areni Zagreb za koji se ne naplaćuje ulaz. Sina su oduševile maskote i igraonica, kći nije htjela ići kući bez oslikavanja lica, a ja sam kupila dosta potrepština za treću bebu koju očekujemo u prosincu i inhalator za klince, koji sam platila 15 posto manje nego negdje drugdje. Drago mi je da postoji ovakav event i smatram da ih treba biti još više  - ispričala je jedna posjetiteljica sajma.

Sljedeće izdanje Dječjeg sajma, koji je u ovoj godini obuhvatio Zagreb, Rijeku i Mostar, održat će se od 14. do 16. studenoga u Sarajevu.

Zahvaljujemo svim posjetiteljima, izlagačima, partnerima i izvođačima koji su podržali održavanje Dječjeg sajma i veselimo se susretu sljedeće godine!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti