Poznate mame i tate najavile Dječji sajam!

Poznate mame i tate najavile Dječji sajam!

Poznate mame i tate najavile Dječji sajam!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.09.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Uvijek užurbana i prepuna zagrebačka špica prvog je jesenskog vikenda odzvanjala dječjim smijehom. Brojne poznate mame, tate i mališani odazvali su se veselom druženju u sklopu akcije pod nazivom 'Djeci djetinjstvo'.

Svake godine udruga Moderna Hrvatska i Dječji sajam putem majica s natpisima 'Djeca su najveća radost', 'Biti mama je IN', 'Ja sam ponosni tata', 'Super Mama' i drugim, skreću pozornost na veliki  problem hrvatskog društva - konstantan pad nataliteta. Noseći spomenute natpise akciju su tako podržali brojni poznati roditelji s djecom: Iva Balaban, Ecija Ojdanić, Mirna Maras, Iva Šarić Leko, Dina Štern, Lana Klingor Mihić, Ines Preindl, Ivana Marić, Rene Bitorajac te ovogodišnja ambasadorica Dječjeg sajma Anđa Marić.  

Važnost akcije željeli su naglasiti i oni koji će roditelji tek postati: proslavljeni hrvatski model, sada dizajnerica  Kristina Bradač, te glumica serije 'Vatre Ivanjske' Rajana Radosavljev.  'Biti mama je IN' sa zagrebačkog Cvjetnog trga poručila je i kandidatkinja na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar Kitarović.

Zabave nije nedostajalo ni za mališane: osim igre u dvorcu i kutka za crtanje, imali su prilike zasladiti se zdravim i ukusnim mliječnim proizvodima u Dukat Bistrou, budući da je Dukat jedan od izlagača na sajmu.

Cilj cjelokupne akcije zaustavljanje je negativnog demografskog trenda kao i isticanje važnosti stvaranja okruženja za sretan rast i razvoj svakog djeteta. Ujedno, radi se i o najavnom događanju uoči 15. po redu Dječjeg sajma, koji će se održati od 3. do 5. listopada u Areni Zagreb.

Tako će mališani i njihovi roditelji već idućeg vikenda imati prilike za još jedno druženje uz puno pjesme, plesa, igre i zabave na 15. Dječjem sajmu, koji donosi bogat festivalski program s preko 1000 malenih sudionika, mogućnost povoljnije kupnje najrazličitijih artikala za vaše najmlađe, a sve, naravno, uz - besplatan ulaz!

Vidimo se od 3. do 5. listopada na 15. Dječjem sajmu u Areni Zagreb!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti