Horoskop za proljeće 2019. – kome će svibanj donijeti nove prilike, a kome nervozu!

Horoskop za proljeće 2019. – kome će svibanj donijeti nove prilike, a kome nervozu!

Horoskop za proljeće 2019. – kome će svibanj donijeti nove prilike, a kome nervozu!
  • Objavljeno: Petak, 22.03.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Proljeće 2019. bit će bez ijedne pomrčine, što znači da su određeni pravci razvoja događaja već zacrtani i zadani tijekom zimskih pomrčina (6.1. i 21.1.2019.).

Ono što se preokrenulo, nastavit će novim putem, priče koje su se završile neće se ponovno otvarati, ali sve ono novo što se otvorilo, nastavit će se razvijati. Važno je biti budan i ići u korak s vremenom, prenosi Atma.

Dobar Jupiter iz Strijelca tijekom 3. i većine 4. mjeseca podupirat će sve one koji su se spremni „probuditi“, pokrenuti nešto novo, osvježiti svoje živote.

Zbog trigona planeta iz Ovna i Jupitera iz već spomenutog Strijelca u zraku će se povremeno osjećati onaj pravi proljetni dašak optimizma. Kažemo povremeno, jer će Saturn i Pluton iz Jarca postavljati određene zahtjeve koje će neki poletarci doživljavati poput blokada. No, ako se prema kvadratu planeta iz Jarca postavite kao dobrodošloj provjeri na temu realnosti i zrelosti, discipline, reda i rada, možete biti samo na dobitku. Kombinirajte polet i optimizam s realitetima, tako ćete proći najbolje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Retrogradni Merkur će do 29.3. uzrokovati kašnjenje poruka i korespondencije, zbrku u prometu i određena kašnjenja ili dorade, pa će neki početak proljeća dočekati nervozno, ali čim isti planet krene direktno (29.3.), sve spomenute teme će krenuti uobičajenim redovnim razvojem.

Uran koji je krajem zime (7.3.) konačno prešao u Bika, pomagat će spajanju novog i starog, pa će svi oni koji su originalni u svojim namjerama, začudo, nalaziti zajednički jezik s tradicionalistima jer će Uran iz Bika trigonirati Saturn u Jarcu.

Venera i Mars će se kretati u direktnom hodu i svojim će utjecajem podupirati prirodni razvoj, bilo akcija ili emotivnih priča. Mars kroz Blizanca i Raka, a Venera kroz Ribu, Ovna, Bika i Blizanca.

Posljednja dekada 4. i većina 5. mjeseca donijet će stabilizaciju prethodnih pregnuća jer će iste planete iz Jarca, koje su prije zahtijevale, sada uravnotežiti i poduprijeti sve one koji grade na dulje staze i koji su imali strpljenja da izdrže.

Pročitajte mjesečni horoskop po znakovima za OŽUJAK!

Ukratko, 5. mjesec će ujedno biti i najugodniji mjesec ovogodišnjeg proljeća. To je vrijeme povećanih prilika kad će se svi, a posebno zemljani znaci – Bik, Djevica i Jarac, moći razmahati do mile volje. Dakako, opet napominjemo, ako im nešto u njihovim individualnim natalnim kartama ne govori suprotno. Stoga ih je uvijek dobro pogledati i obratiti pozornost na tranzite na natal.

Lipanj će donijeti poneku moralnu dvojbu zbog kvadratnog Neptuna iz Riba i opozicionog Jupitera iz Strijelca na planete u dominantnom Blizancu, a neće biti niti jedne sporije planete da ispravi moguće iluzije i zablude. Stoga je najbolje držati se činjenica i stvarnosti. Tome će opet pomoći Saturn iz Jarca. Sjetite se tada 5. mjeseca i svega onog što se tad bilo iskristaliziralo i ne dajte da vas ponesu kule u zraku, nego ostanite čvrsto na zemlji. Također, važno je odoljeti iskušenjima pretjerivanja u svakom pogledu.

Ukratko, ovogodišnje proljeće moglo bi se opisati kao malo konfuzno u početku, ali s više manje jasnim odrednicama kamo stvari idu, potom mirno, ugodno obećavajuće i stabilno, te s ponekom zamkom obmana pri kraju ovog, za mnoge najljepšeg, godišnjeg doba.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Neće biti posebnih senzacija, a prilike da se uživa u prirodi, na Suncu i čistom zraku bit će sasvim dovoljno da nadvladamo sve loše energije onih koji se još nisu uspjeli probuditi.

Kad vam bude teško, samo izađite van pod nebo i na Sunce. Ako Sunce još nije izašlo, ili je tmuran dan, dovoljno će biti prošetati na otvorenom i odbaciti sve ružne misli. Hodanjem i disanjem ih jednostavno otpušite i prizovite one po vas ugodne i dobre. Probajte, funkcionira, posebno u proljeće.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije