Horoskop za svibanj

Horoskop za svibanj

Horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 04.05.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Svibanj će ispuniti puno više pozitivnih događanja nego travanj. To je povezano s činjenicom da će Sunce promijeniti svoju poziciju i donijeti dinamičnu i aktivnu fazu koja se odlikuje snažnim pozitivnim zračenjima. Međutim, tijekom aktualnog nebeskog poretka solarna energija neće biti glavni saveznik ljudima na Zemlji. Mjesec i Crni Mjesec će raditi u tandemu. Jedinstvena kombinacija tih nebeskih tijela postaje temelj za mnoge pozitivne događaje. Vodeni znakovi će biti u najboljoj poziciji, iako će Mjesec i Crni Mjesec pomoći svima. U isto vrijeme će Saturn, vladar nebeske rijeke vremena, zauzeti vrlo pozitivan stav i pomoći svim znakovima. Svibanj neće biti u potpunosti pozitivan, ali za razliku od prethodne faze, sada ćemo imati mnogo više mogućnosti na svim područjima života.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zemljani znakovi će ostati bez dodatnog zaštitnika. Ne možemo reći da je to presudno, ali dodatna podrška uvijek dobro dođe. Vodeni znakovi će imati Veneru kao svog zaštitnika, planet koji je obično vrlo popustljivi prema njima. Rezultat takvog položaja mogla bi biti izoštrena intuicija, porast emocionalne osjetljivosti i razvoj empatije. To neće uvijek biti plus, ali Vodeni znakovi će imati više prilika u kojima će moći iskoristiti svoje nove darove. Vatreni znakovi će biti pod zaštitom Jupitera koji je jedan od najmoćnijih energetskih centara Sunčevog sustava. To je posebno važno za sportaše i vojnike jer je Jupiter tradicionalno zadužen za borbu. Zračne znakove će štititi Merkur, mali i jaki planet odgovoran za područje poduzetništva i diplomaciju. Sasvim je jasno da će donijeti bonuse uglavnom na području posla.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U svibnju će glavni antagonist svih znakova zodijaka biti Mars. Ovaj mjesec će pokazati punu snagu i agresiju koja se može pretvoriti u izvor globalnih sukoba. Moramo biti oprezni i pažljivi. Ne trebamo izazivati situacije koje mogu eskalirati poput šumskog požara. To se odnosi na područje osobnih i društvenih odnosa. Mars nije jedini koji nam želi uništiti život. Pomoći će mu Pluton koji, za razliku od Marsa, djeluje posredno i rezultat njegove provokacije je obično pogrešna interpretacija okolnosti. Uobičajene situacije ćete smatrati važnima i zbog toga ćete gubiti osjećaj za realnost. Teško je boriti se s takvom situacijom, ali svaki horoskopski znak ima svoje zaštitnike i zbivanja će biti pozitivna.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije