Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.
  • Objavljeno: Nedjelja, 03.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 5

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Trenutno se nalazite u razdoblju koje ima puno potencijala za promjenu, ali je na vama da omogućite provođenje tih promjena. Morate promijeniti stav i obrazac ponašanja jer vam trenutno stvaraju probleme. Vrijeme je da se prihvatite nečeg novog ili iskušate neku drugu vrstu sreće. U ovom mjesecu si možete dozvoliti rizik jer će sreća biti na vašoj strani.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Provedite promjene koje već dulje vrijeme želite provesti. Primijetit ćete kako će promjena na jednom području života, potaknuti nešto pozitivno na drugom području. Ako počnete izbjegavati rješavanje određenih problema, nećete uživati u novim prilikama. Ostanite otvoreni za razna iskustva i obratite pozornost jer su prilike sada svuda oko vas. Budite svjesni trenutne životne faze u kojoj se nalazite, ali i životne faze u kojoj se nalaze ljudi oko vas. Nemojte dopustiti nikome da ograničava vašu slobodu.

Budite odlučni u kojemu smjeru želite ići. Što točno želite? Što vas čini sretnima? Što je sve potrebno da to ostvarite? To su pitanja na koja se trebate fokusirati. Vrijeme je za širenje vidika, sagledavanje šire slike i provođenje promjena koje će vas dugoročno ispuniti.

Do cilja se dolazi korak po korak. Nastavite poduzimati potrebne korake i u konačnici ćete doći do cilja. Svoje korake birajte pažljivo i odlučno. Dobro razmislite o greškama koje ste prethodno počinili i koje su vam otežale dolazak do cilja.

Zapamtite da put do cilja može biti zabavan. To vam treba predstavljati izazov, uzbuđenje i avanturu. Budite dio te avanture. Nemojte odustati ako se suočite s preprekama. Ustrajte. Zapamtite da sve što mijenjate trebate mijenjati iznutra. Vaša stvarnost je određena onime što osjećate, načinu na koji pokazujete te osjećaje i načinu na koji djelujete.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ovaj mjesec ćete se susresti s neobičnim sporazumom ili dogovorom koji može označiti početak jedne neočekivane odgovornosti. Smisao ovoga ćete u potpunosti shvatiti tek početkom sljedeće godine. Susrest ćete se s osobom čija će prisutnost, pozitivna ili negativna, imati jak utjecaj na vas. Budite svjesni svoje podložnosti okolini. Nemojte biti povodljivi, ali istovremeno držite svoj um otvorenim.

Prepoznajte pogreške koje ste nekada napravili. Shvatit ćete da ste ih napravili zbog neodlučnosti i impulzivnosti. Ne zaboravite da je ovo godina u kojoj morate život učiniti raznolikim. Držite oči širom otvorene i budite uvijek spremni. Vaša avantura je tek počela. Do kraja rujna ćete shvatiti da je ova nova životna pustolovina tek na početku.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije